Lindos, Rhodos (Griekenland)

Lindos, Rhodos (Griekenland) van Annemiek van Eeden

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 175064

Lindos, Rhodos (Griekenland) van Annemiek van Eeden

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Andere wensen?
gratis verzending!

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Omschrijving

Lindos is een schilderachtig wit dorpje, op het Griekse eiland Rhodos. In de oudheid was het één van de drie belangrijkste steden van Rhodos, samen met Ialyssos en Kamiros.
De attractie van Lindos is de Akropolis die zich hier bevindt, omdat deze de samenkomst van culturen in de oudheid symboliseert. Op een grote driehoekige rots die 116 meter hoog is bevindt zich o.a. het kasteel van Lindos.

Een panorama zorgt ervoor dat het dorpje goed in beeld wordt gebracht.

Over Annemiek van Eeden

Hoi! Ik ben Annemiek van Eeden en ga als fotografe te werk onder de naam AVEfotografie. Sinds juli 2014 heb ik mijn droom waargemaakt en ben ik mijn eigen onderneming begonnen. Mijn passie en creativiteit wil ik graag met mensen delen. Naast werken in opdracht vind ik het ook heerlijk om mijn 'eigen ding' te doen en deze beelden zal ik op Werk aan de Muur beschikbaar stellen voor de liefhebbers. Een vleugje brutaal, maar altijd met een grote glimlach. Een tikkeltje eigenwijs, maar met volle overtuiging. Veel plezier!

Alle werken