Lingehaven van Gorinchem in kerstsfeer

Lingehaven van Gorinchem in kerstsfeer van Hans Viveen

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- Nu gratis verzending!

In winkelwagen

Lingehaven van Gorinchem in kerstsfeer

van Hans Viveen

Lingehaven van Gorinchem in kerstsfeer van Hans Viveen

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 709066
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
86 Nu gratis verzending!
  • Gratis verzending
  • Verzendklaar binnen 7 tot 10 werkdagen

Omschrijving

De Lingehaven van Gorinchem in een warme kerstsfeer. Ondanks de coronacrisis in 2020 is er toch van alles aan gedaan om het nog een beetje gezellig te maken voor de mensen.

Dit werk wordt aangeboden door Hans Viveen

Hans Viveen profielfotoIn 1956 stond mijn wieg in de grootste Vestingstad van Nederland; Gorinchem. Tot ik een jaar of tien was had ik alleen terzijde naar de fotografie gekeken, maar altijd wel gefascineerd gekeken naar wat mijn vader uit zijn bakelieten Adox box toverde. Op mijn elfde ging ik helemaal los en had er heel veel plezier in om mijn gemaakte foto's aan kennissen en vrienden uit te delen, een systeem om de gemaakte foto's ergens op te slaan was er toen nog niet, op wat oude negatief albums na, een probleem dus dat er veel oude opnames van mij zijn verdwenen. Na vele camera merken en een variatie aan lenzen en filters is mijn draai nu eindelijk gevonden; een Nikon full-frame camera en drie uitstekende objectieven, de 24 - 70 2.8 en 70 - 200 2.8 VR II Nano en de 200-500 5.6 maken de set helemaal compleet. Ik kan er in elk geval kwalitatief hoogstaande foto's mee maken die elke gewenste vergroting aan kunnen en bovendien een genot om mee te werken.

Kijkt u gerust eens rond in mijn shop en blijf getuned voor de wekelijkse aanvullingen.

Alle werken