Lisianthus LAT

Lisianthus LAT van Arja Schrijver Fotografie

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 63102

Lisianthus LAT van Arja Schrijver Fotografie

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Andere wensen?
gratis verzending!

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze iPhone, iPod en iPad app.

Download de Werk aan de Muur App

Omschrijving

Twee losse Lisianthus-knoppen op steel in geel met groen op geel-bruine achtergrond. Deze foto past in een serie van drie foto's waarbij twee gele Lisianthusknoppen centraal staan.

Het was even zoeken wat ik met deze Lisianthus-serie wilde doen in de nabewerking. Uiteindelijk heb ik ervoor gekozen om er een rustig stilleven van te maken. Oorspronkelijk waren de Lisianthus-bloemen wit, maar in mijn bewerking kwam ik uit op zachte geeltonen, die een vintage-look opleveren. Ik vond het daarbij mooi om een laag contrast te kiezen, waardoor de foto bijna een tekening wordt.

Leuk detail in deze specifieke foto vind ik dat de steel links en de knop rechts een beetje glimmen, waardoor je het gladde oppervlak van beiden, de structuur, bijna kunt voelen.

De twee andere titels in de serie zijn Lisianthus fooling around en Lisianthus get together.

Over Arja Schrijver Fotografie

Welkom in mijn shop bij Werk aan de Muur. Ik maak graag eenvoudige foto's met een serene sfeer. En niet alleen de natuur is daarbij een dankbaar onderwerp, ook een stad als Parijs of eenvoudige voorwerpen inspireren me tot het maken van sfeervolle, nostalgische en ook abstracte beelden. Bij mijn abstracte foto's daag ik de kijker uit om eens stil te staan bij wat je ziet. Een andere kijk biedt vaak een nieuw perspectief...

Alle werken