Listen to the music

Listen to the music van Janet Edens

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- Nu gratis verzending!

In winkelwagen

Listen to the music

van Janet Edens

Listen to the music van Janet Edens

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 357439
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
181 Nu gratis verzending!
  • Gratis verzending
  • Verzendklaar binnen 7 tot 10 werkdagen

Omschrijving

Dit is een druk van een schilderij van mij. Het schilderij heb ik in lagen opgebouwd. Al jaren verzamel ik diverse plaatjes en afbeeldingen uit tijdschriften en kranten. Deze gebruik ik vaak in de achtergrond of in een latere laag van het schilderij. Het vrouwengezicht is geschilderd.

Met deze afbeeldingen, typografie, acrylverf, inkten en gemengde technieken vind enik het mooi om een bepaalde sfeer te creëren. Mijn interesses laat ik graag terugkomen in mijn schilderijen door de vorm, inhoud en teksten samen te voegen ontstaat er een sterke beeldtaal.

Dit werk wordt aangeboden door Janet Edens

Janet Edens profielfotoAls autodidact maak ik moderne en kleurrijke schilderijen geïnspireerd door mode, graffiti, street art, retro patronen, pop-art, mooie songteksten, grafische vormen en typografie.
De kleurige gelaagdheid, gebruik van acrylverf en het combineren van verschillende technieken en materialen (mixed media) kenmerken mijn werk en mijn eigen stijl. Mijn interesses laat ik graag terugkomen in mijn schilderijen en door de vorm, inhoud en teksten samen te voegen ontstaat er een sterke beeldtaal. Een schilderij is pas gelukt als ik het mooi vind. Ik volg mijn eigen smaak en ideeën.
Ik werk ook veel in opdracht. Kun je geen mooi origineel schilderij vinden voor boven de bank? Wil je graag een schilderij laten maken in de kleuren en formaat naar eigen wens? Wil je graag een modern portret van je (klein)kind? Heb je eigen ideeën en favoriete teksten? Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Mail gerust naar j.edens@kpnmail.nl Dan bespreken we jouw wensen!

Alle werken