Little houses

Little houses van Irene Lommers

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Little houses van Irene Lommers

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 41941

10% voorjaarskorting
Nog 2 dagen en 16 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
85 76 gratis verzending!

Omschrijving

Deze huizen uit het mooie stadje Goedereede liggen op het eiland Goeree-Overflakkee. Wat het onderste eiland is van Zuid-Holland. Het hoort dus niet bij Zeeland zoals veel mensen ten onrechte denken.
Goedereede is een pitoresk stadje waar veel kunstenaars hun woonplek hebben gevonden. Ook enkele bekende Nederlanders,wiens naam ik uit privacy gronden niet zal noemen wonen hier of in het mooie nabij gelegen Oostdijk wat aan de duinrand van de Noordzee grenst. Zo'n drie kilometer verder op ligt het dorp Ouddorp aan zee wat bekend is bij veel toeristen die hier iedere zomer hun vakantie doorbrengen. Alles om je heen ademt nog rust en ruimte uit,al is er ook genoeg vertier voor jong en oud.

Over Irene Lommers

Irene Lommers profielfotoGefascineerd door alles wat natuur is, is Irene al op 12 jarige leeftijd begonnen met kijken,ontdekken en vastleggen met haar eerste analoge Kodak camera. Op haar 16e maakt ze op de ouderwetse manier kennis met de doka en alles wat daarbij hoort.Maar het zou tot 2009 duren voor ze begon met het echte werk. Dankzij een erfenis van haar vader kon ze haar eerste spiegelreflex camera, de Canon 500D aanschaffen die inmiddels is opgevolgd door de Canon 7D waarmee ze samen met het benodigde glaswerk iedere dag bezig is met het vastleggen, van voor haar, bijzondere dingen in de natuur.In augustus 2012 is ze begonnen met haar eigen fotogalerie aan huis. En in hetzelfde jaar heeft ze een expositie gehad op het mooie eiland Goeree-Overflakkee. Ook zijn er foto's van haar hand gepubliceerd in Fotomagazines zoals Zoom en Photo chip-video. In 2013 begint ze met sfeerfotografie en meervoudige belichting waar ze veel bijval mee oogst. Haar beelden zijn nu vaak dromerig en vertellen steeds een verhaal. Ook plaatst ze vaak gedichten bij haar materiaal wat haar werk nog een extra sfeer dimensie geeft.

Alle werken