Little owl: am I in the picture?

Little owl: am I in the picture? van Yvonne's kodakmomentjes

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

  • Little owl: am I in the picture? van Yvonne's kodakmomentjes thumbnail
  • Canvas thumbnail
  • Canvas alternatief thumbnail
  • Canvas alternatief thumbnail
  • Canvas video thumbnail
Werkcode: 178944

Little owl: am I in the picture? van Yvonne's kodakmomentjes

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
83 gratis verzending!
Little owl: am I in the picture? van Yvonne's kodakmomentjes

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

Dit steenuiltje poseerde vlak voor onze vogelhut in Roemenië. Het oude kozijntje lag er als sloophout omheen en was door ons even rechtop gezet. De uil was nieuwsgierig genoeg om er even doorheen te kijken. Het deed me denken aan: "Jawel, lieve kijkbuiskinderen........."

Over Yvonne's kodakmomentjes

Yvonne's kodakmomentjes profielfotoWelkom in mijn shop. Mijn naam is Yvonne en ik ben gek op de natuur. De mooie aspecten daarvan wil ik graag vastleggen en daarbij heb ik twee passies: enerzijds macrofotografie en anderzijds het gedrag van dieren in het wild. Bij dit laatste zie ik vaak een (wat ik het beste kan omschrijven als) "disney-gedrag": volkomen natuurlijk gedrag, dat bij ons mensen toch een beetje komisch overkomt. Het brengt een glimlach op je gezicht en dat hoop ik met mijn dierenfoto's te bereiken. Met de macrofoto's wil ik alledaagse onderwerpen op een zo mooi mogelijke manier weergeven. Dat doe ik door middel van de belichting of door te letten op de positie van het onderwerp. Verder experimenteer ik zo nu en dan met wat creatieve technieken. Er is maar een selectie van mijn foto's zichtbaar in de shop. Mijn andere foto's zijn te vinden op de website https://www.kodakmomentjes.nl. Mocht u daarvan een foto willen hebben die niet in de shop staat, laat het dan even weten via het contactformulier op de site.

Alle werken