Lluís Ribas and his Crisalda Painting

Lluís Ribas and his Crisalda Painting van Paul Meijering

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- Nu gratis verzending!

In winkelwagen

Lluís Ribas and his Crisalda Painting

van Paul Meijering

Lluís Ribas and his Crisalda Painting van Paul Meijering

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 868420
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
142 Nu gratis verzending!
  • Gratis verzending
  • Verzendklaar binnen 7 tot 10 werkdagen

Omschrijving

Lluís Ribas (ElMasnou, Barcelona,1949) is een Spaanse schilder wiens grootformaat en hyperrealistische schilderijen vooral de schoonheid weerspiegelen van vrouwen omlijst in de natuur, bij voorkeur in de zee, hoewel zijn portretten van de Maghreb-samenleving ook uitstekend zijn.

Hij studeerde tot zijn 18e aan de prestigieuze2Escola Massana de Barcelona,waar hij onder andere als leraren Nel.lo, Noé en Parramón had. Hij ontdekte echter veel eerder, toen hij nog maar negen jaar oud was, de schilderkunst van de hand van de kunstenaar José María Martínez. Naast het regisseren van fotonovels en striptijdschriften werkte hij als illustrator, fotograaf en grafisch ontwerper voordat hij zich sinds 1975 uitsluitend toegaf aan de schilderkunst.

Dit werk wordt aangeboden door Paul Meijering

Paul Meijering profielfotoDe stijl die Paul Meijering voor zijn schilderijen hanteert is (bijna fotografisch) realistisch. Zijn werken zijn dan ook gebaseerd op foto's. De kunstenaar streeft er naar om een treffende gelijkenis te creëren met de (in vele gevallen beroemde) geportretteerde. Uiteraard werkt Paul Meijering eveneens in opdracht en kunt u elk gewenst persoon, huisdier, auto of wat u dierbaar is laten vastleggen in een schilderij.

Alle werken