Lluís Ribas and his Crisalda Painting

van Paul Meijering

- Werkcode: 868 420

Paul Meijering over Lluís Ribas and his Crisalda Painting

Lluís Ribas (ElMasnou, Barcelona,1949) is een Spaanse schilder wiens grootformaat en hyperrealistische schilderijen vooral de schoonheid weerspiegelen van vrouwen omlijst in de natuur, bij voorkeur in de zee, hoewel zijn portretten van de Maghreb-samenleving ook uitstekend zijn.

Hij studeerde tot zijn 18e aan de prestigieuze2Escola Massana de Barcelona,waar hij onder andere als leraren Nel.lo, Noé en Parramón had. Hij ontdekte echter veel eerder, toen hij nog maar negen jaar oud was, de schilderkunst van de hand van de kunstenaar José María Martínez. Naast het regisseren van fotonovels en striptijdschriften werkte hij als illustrator, fotograaf en grafisch ontwerper voordat hij zich sinds 1975 uitsluitend toegaf aan de schilderkunst.
Lluís Ribas and his Crisalda Painting vind je in de categorieën Een naakte vrouw, Kunstenaar, Kunstschilder, Lluís Ribas, Oceanen en zeeën, Paul Meijering, Portret, Realisme (kunststroming), Schilderijen, Schoonheid, Spanje en Water.
Paul Meijering profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Paul Meijering

De stijl die Paul Meijering voor zijn schilderijen hanteert is (bijna fotografisch) realistisch. Zijn werken zijn dan ook gebaseerd op foto's. De kunstenaar streeft er naar om een treffende gelijkenis te creëren met de (in vele gevallen beroemde) geportretteerde. Uiteraard werkt Paul Meijering eveneens in opdracht en kunt u elk gewenst persoon, huisdier, auto of wat u dierbaar is laten vastleggen in een schilderij.

Alle werken van Paul Meijering


Meer weten over Paul Meijering?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Lluís Ribas and his Crisalda Painting op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Lluís Ribas and his Crisalda Painting van Paul Meijering

Koop dit schilderij Lluís Ribas and his Crisalda Painting van Paul Meijering als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 868 420
Kies het materiaal Meer info
Canvas
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
172,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden