Lollipop van Sharon Harthoorn

Werkcode: 808 174 Kopieer de werkcode

Sharon Harthoorn profielfoto Sweets for my sweets, in dit geval een vrolijke lolly. Een leuke print om elke kamer dat nostalgische tintje mee te geven.

Dit werk wordt aangeboden door Sharon Harthoorn

Hallo! Ik ben grafisch vormgever en marketeer in de regio ‘Waar Brabant Zeeland kust.’ Mijn werken bestaan uit kleurrijke en unieke ontwerpen om elke kamer of kantoor op te vrolijken! Van abstract tot kleurrijk retro, er zit vast iets voor je tussen. Nieuwsgierig? Neem een kijkje!

Meer weten over Sharon Harthoorn?

Dit werk heeft nog geen beoordelingen.
3.696 klanten geven ons een 4,7 / 5

Patrick
Nederland
5 / 5

Prachtige kunst voor aan de muur
Uitmuntende mooie kwaliteit kunststukken. Echt blij mee. Ook altijd leuk om op de site te kijken. Na bestelling is het zo in huis.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2021
Nely
Nederland
5 / 5

Werk aan de Muur staat in ieder op mijn favorieten lijstje!
Stipt op de afgesproken tijd werd vandaag de door mij bestelde fotoprint geleverd. Ik was zo benieuwd naar het resultaat. Nou ik kan je zeggen de print is fantastisch! Mooie kwaliteit materiaal {naadloos behang] en prachtige kleuren. Ik ben er super blij mee! Ik ga vast en zeker in de toekomst iets bestellen voor in de woonkamer. Bij deze wil ik je bedanken voor je advies .Daarnaast compliment voor de geleverde kwaliteit en service. Werk aan de Muur staat in ieder op mijn favorieten lijstje!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in februari 2020
Alice
Nederland
4 / 5

Heel erg mooi
Kwalitatief goed en handig op te hangen. Dat het vrij prijzig is is ook de enige reden dat het geen 10 is. Verder echt alles dikke prima

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in augustus 2021
Sabine
Nederland
5 / 5

super service, prachtige werken
Bedankt, mijn vakantiehuis straalt gewoon, dankzij de mooie reproducties.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2019
Anthony Clifford
Nederland
5 / 5

Werk aan de muur heeft boven verwachting een prachtig werk geleverd. Goede en vriendelijke service, uitstekende kwaliteit en een levering waar ik heel blij mee was. Een echte aanrader!

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in november 2017
A. Taal
Nederland
5 / 5

Prima service, ook als er eens iets mis gaat
Wij bestelden een acryl werk en kregen dit met een beschadiging (flinke deuk) geleverd. Na wat communicatie en onderbouwende foto's is een nieuw gemaakt werk geleverd, deze keer helemaal heel (ook beter ingepakt). We genieten er elke dag nog van. Prima service van dit bedrijf!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juli 2020
Jeffrey van der bijl
Nederland
5 / 5

Super mooi !
Grote afbeelding ( 240 x 150 cm ) op canvas laten maken . Moet zeggen zeer tevreden mee . Hele heldere weergave zonder vervagingen . Ga hier vaker bestellen

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in december 2021
Inge
Nederland
4.5 / 5

Een prachtig schilderij, ik ben er hartstikke blij mee. Prima prijs, goede afwikkeling en snelle bezorging. Maar vooral een hele goede service via de mail. Lianne bedankt!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juli 2018
Adri
Nederland
5 / 5

Heel erg goed
Mijn ervaring is nog maar gebaseerd op 1 aankoop, maar ik ben daar erg tevreden over. Het schilderij was precies zoals ik hoopte dat het zou zijn. Heel goed ingepakt waardoor kans op beschadigen klein is. Ook communicatie via mail was prettig. Zal zeer zeker nog een keer iets bestellen. Zeer grote keuze.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in oktober 2018
Hans
Nederland
5 / 5

Duidelijke site Medewerkers(in mijn geval Jasper) denken actief mee als je wensen op maat hebt. Zeer duidelijke informatie over voortgangsproces, je word op de hoogte gehouden van het productieproces tot en met levering.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in februari 2019
L.
Nederland
5 / 5

Mooi afgewerkt met een klein schoonheidsfoutje
Er bleek een fout in het bestand van de foto te zitten waardoor er een witte streep aan de onderkant van het schilderij zichtbaar was. Na melding hebben wij kosteloos een herprint gekregen. Klasse!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in december 2021
IsoJacobijntje
Nederland
5 / 5

Echt een top bedrijf! Mijn bestelde kunstwerk kwam in eerste instantie niet uit zoals ik die had verwacht en ik was erg teleurgesteld. Vervolgens hebben zij over de weken heen echt hun tijd genomen om mij verschillende proefdrukken te sturen in andere kleursamenstelling en versies om een oplossing te vinden. Ze gaven het niet op (zelfs toen ik het wou laten zitten). Uiteindelijk hebben zij het voor elkaar gekregen om het probleem op te lossen en kan ik niet stoppen met naar het kunstwerk kijken ? Uitstekende service! “A great company can be judged by the way they handle their complaints.”

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in maart 2022

Plus- en minpunten

  • Ragscherpe afdrukken
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout
  • Optioneel verkrijgbaar met baklijst
  • Geen akoestische werking
  • Niet verwisselbaar

Een klassiek en tijdloos materiaal

Kunst op canvas doet het goed aan elke wand, maar komt helemaal tot zijn recht in een klassieke inrichting. Om je canvas schilderij of foto op canvas nog meer karakter te geven kan je kiezen voor een afwerking met baklijst.

Canvas schilderijen en fotografische kunst op canvas van Werk aan de Muur worden geprint op spierwit polykatoen canvas doek van de hoogste kwaliteit. Het canvas doek wordt strak opgespannen over een houten frame van duurzaam PEFC-goedgekeurd hout.

Meer weten?

Meer over Canvas en de andere materialen vind je op:

Koop de illustratie Lollipop van Sharon Harthoorn op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Eigen maat…
108,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden