Londen foto - Skyline met rode bussen - 2

Londen foto - Skyline met rode bussen - 2 van Tux Photography

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Londen foto - Skyline met rode bussen - 2 van Tux Photography

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 229181
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
95 gratis verzending!

Omschrijving

Londen foto - Skyline met rode bussen.

Deze foto van de Skyline van Londen heb ik gemaakt tijdens een foto trip in april 2016. Op de foto zijn het Palace of Westminster, de Big Ben en de Westminster Bridge te zien, inclusief een aantal typische rode Londense bussen.

Over Tux Photography

Tux Photography profielfotoAls fotograaf heb ik een grote passie voor het moois dat onze wereld te bieden heeft. Zowel in Nederland als ver daar buiten. Overdag en vooral in de avond probeer ik sfeervolle opnames te maken van stadslandschappen en landschappen. Dat is mijn grootste passie. Foto's geven mij een herinnering aan een mooie plek en ik vind het heerlijk om weg te dromen bij een foto. Mijn passie voor fotografie wil ik graag delen met u door middel van sfeervolle foto's. En door kwalitatieve fotoproducten in deze webshop. Zodat u ook dat fijne gevoel, die sfeer of ontspanning kunt ervaren. En daarmee uw woongenot kunt vergroten of een werkplek sfeervoller kunt maken.

Naast de foto's in deze shop heb ik op https://tuxphotography.com een groot aantal andere foto's staan. Mocht daar een foto tussen zitten waar u interesse in heeft, stuur dan gerust een e-mail naar info @ tuxphotography .com (zonder spaties). Kijk ook eens in mijn andere shop: https://shop.tuxphotography.com/ :-)

Alle werken