Facebook pixel
Long stairs to the Sea

Long stairs to the Sea van Ben Töller

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

  • Long stairs to the Sea van Ben Töller thumbnail
  • Canvas thumbnail
  • Canvas alternatief thumbnail
  • Canvas alternatief thumbnail
  • Canvas video thumbnail
Werkcode: 43011

Long stairs to the Sea van Ben Töller

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
gratis verzending!
Long stairs to the Sea van Ben Töller

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

Ten westen van Saint Malo in Bretagne begint een steilere rotskust. Langs die rotswand loopt een stenen trap met ijzeren balustrade helemaal naar beneden tot op de rotsen. Die rotsen zijn alleen te bereiken bij eb. Bij vloed komt het water tot halverwege de trap. Aan het eind van de baai zijn nog huizen te zien van Saint-Malo. De trap is een magifiek bouwsel aan een prachtige rotskust. Bootjes kunnen aanleggen en de trap is dan de verbinding naar de bewoonde wereld. Met een fisheye lens op een fullframe camera kon ik een interessant beeld creeeren. De kromming van de horizon komt mede door de grote hoek van de fisheye.

Over Ben Töller

Ben Töller profielfoto"Travel is a passion, photography is a passion; a combination of those make me happy". I am always looking for beautifull impressive landscapes. The sea, the mountains, but also a nice old town in Italy. The light is important. In my photos I'm trying to capture the beauty of the world in colour and all it's shapes. In my daily job i am a freelance wedding photographer." More information on my website.

Alle werken