Look a woman van PictureWork - Digital artist

Werkcode: 470 012 Kopieer de werkcode

PictureWork - Digital artist profielfoto Look a woman

Een portretschilder is een beeldend kunstenaar die voornamelijk kunstwerken maakt van een persoon of een groep mensen. In dit digitale kunstwerk heb ik getracht een prachtige jonge vrouw weer te geven.

Dit werk wordt aangeboden door PictureWork - Digital artist

Over mijzelf

In mijn jongere jaren hield ik mij al bezig met tekenen. Later, door mijn werk als grafisch vormgever, heb ik mijn oude passie weer opgepakt en ben ik mij voornamelijk gaan focussen op de vormgeving. Hobbymatig houdt ik mij vooral bezig met het bewerken van digitaal beeldmateriaal. Mijn werk kenmerkt zich door middel van een grunge stijl waarin ik telkens tracht te zoeken naar een evenwichtige compositie, waarbij ik kleurgebruik als basis neem voor mijn kunstwerken en waarin originaliteit een grote rol spelen. Mijn creatieve capaciteiten komen voort uit een ruime ervaring op het gebied van grafische vormgeving en een tekentalent wat ik overgehouden heb aan mijn jeugd. : - )

Beeldbewerking
In het tegenwoordige digitale tijdperk is er veel mogelijk op het gebied van beeldbewerking. Ikzelf ben voortdurend op zoek naar de mogelijkheden om mijn grenzen te verleggen met het bewerken van foto's. Niet voor iedereen is het resultaat altijd even mooi maar voor mij en hopelijk veel anderen wel en het geeft mij veel voldoening.

Een foto of kunstwerk van mij is altijd uniek.

Contact: tinuspol@outlook.com

Creativity is just connecting things.(Steve Jobs)

Fotografie en Beeldbewerking: Tinus Pol

Meer weten over PictureWork - Digital artist?

Dit werk heeft nog geen beoordelingen.
3.696 klanten geven ons een 4,7 / 5

Marc Goorden
Nederland
5 / 5

Perfecte service en zeer mooi resultaat van onze bestelling
Onze bestelling werd zeer goed opgevolgd en het resultaat is prachtig. Wij kunnen Werk aan de Muur ten zeerste aanraden.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juli 2019
Barbra
Nederland
5 / 5

Goede advisering en service ook bij problemen
Eerste levering liep niet geheel vlekkeloos was eerst niet goed en afgekeurd, vervolgens kwam het schilderij eerder aan dan doorgegeven, maar we waren thuis, helaas was het toch beschadigd, we hadden ook wel een heel groot werk. Na overleg heel netjes opgelost en weer opgestuurd op exact het moment geleverd van wat was doorgegeven en heel goed ingepakt en zag er prachtig uit.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in september 2019
Centrum van Alphen
Nederland
5 / 5

Mooie print, mooi ingelijst en zorgvuldig ingepakt. Precies zoals de slogan zegt: Origineler dan Ikea en goedkoper dan de gallery.

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in augustus 2018
Jenny Van Den Brink
Nederland
5 / 5

Een grote collectie voor iets leuks aan de muur.V a n alle materialen is een voorbeeld aanwezig zodat je tot een goede beslissing komt.

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in april 2019
Linda
Nederland
5 / 5

Fantastisch!
Prachtige werken, service is ook goed. Je wordt goed op de hoogte gebracht van de status van je bestelling! Canvas is ontzettend mooi geworden, erg blij mee.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in oktober 2019
Sandra
Nederland
4.5 / 5

Wederom geweldig Werk aan de Muur!
Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit! Het eerste werk bestelde. Ik jaren geleden, toen het bedrijf nog redelijk klein was. Nu is Werk aan de muur uitgegroeid tot een flinke nationaal bekende firma ( VT wonen etc.) , maar nog steeds goede service en kwaliteit! Super, helemaal tevreden!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2021
Marjolein
Nederland
5 / 5

Geweldige service, zeer vriendelijk, snelle levering en het eindresultaat is werkelijk fantastisch !!!!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2019
E.A.Balk
Nederland
5 / 5

Kunstwerk voldoet aan verwachting
Altijd spannend een kunstwerk kopen via internet maar de afbeelding op de website is zoals het kunstwerk in werkelijkheid is. Dat is prachtig! Wel jammer dat er geen tijdsvak van bezorging is.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2021
Bianca
Nederland
5 / 5

Mooie schilderijen snelle service

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2018
Fam. Jansen
Nederland
4.5 / 5

Leuk persoonlijk contact als je vragen hebt en je krijgt ook heel snel een reactie. Wij hadden een ‘spoedverzoek’ en dat wat geen enkel punt. Goede service dus! De kwaliteit van het papier is goed en het resultaat in de kamer is een echte metamorfose.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2017
Peet
Nederland
5 / 5

In een woord geweldig!!!
Goeie communicatie,leuk dat jullie vragen om een foto,meeleven met de klant,bezorging was ook perfect geregeld.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in maart 2020
Ruud
Nederland
5 / 5

Werkaandemuur, beveel ik een ieder aan!
Ik heb veel besteld bij internet bedrijven, echter Werkaandemuur slaat alles, als het gaat om Service! Product was niet naar wens, en is kosteloos en snel opgelost! Kreeg binnen een week de goede uitvoering, en deze hangt nu te pronken boven de tafel. Ik beveel dan ook en ieder Werkaandemuur aan, topbedrijf!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juli 2021

Plus- en minpunten

  • Ragscherpe afdrukken
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout
  • Optioneel verkrijgbaar met baklijst
  • Geen akoestische werking
  • Niet verwisselbaar

Een klassiek en tijdloos materiaal

Kunst op canvas doet het goed aan elke wand, maar komt helemaal tot zijn recht in een klassieke inrichting. Om je canvas schilderij of foto op canvas nog meer karakter te geven kan je kiezen voor een afwerking met baklijst.

Canvas schilderijen en fotografische kunst op canvas van Werk aan de Muur worden geprint op spierwit polykatoen canvas doek van de hoogste kwaliteit. Het canvas doek wordt strak opgespannen over een houten frame van duurzaam PEFC-goedgekeurd hout.

Meer weten?

Meer over Canvas en de andere materialen vind je op:

Koop dit portret Look a woman van PictureWork - Digital artist op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Eigen maat…
114,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden