Loonse en Drunense duinen

Loonse en Drunense duinen van Gerton Peters

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 42192

Loonse en Drunense duinen van Gerton Peters

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

10% Xpozer korting tm 17-12.
Nog 2 dagen en 4 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Xpozer
Kies materiaal opties Andere wensen?
gratis verzending!

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Omschrijving

De Loonse en Drunense Duinen is een (35 km²) groot natuurgebied wat mij altijd heeft getrokken door z'n uitgestrektheid en schoonheid. Zo ook hier, je komt een hoek om en voor je heb je ineens prachtig doorkijkje waar je over het stuifzand de verte in kijkt met op de voorgronde de gedraaide stam maakte het compleet.

Over Gerton Peters

Fotografie is voor mij pure hobby en ik ben pas begin 2012 beginnen te werken met een spiegelreflexcamera. In eerste instantie ben ik gaan fotograferen om buiten in de natuur te kunnen zijn, wat je ook wel terugziet in mijn platen, maar het virus greep snel om zich heen en ben me meer gaan verdiepen in landschapsfotografie. Ik kan genieten van de heerlijke Hollandse luchten en uitzichten. De meeste van mijn foto?s zijn gemaakt in het oostelijk deel van de provincie Noor-Brabant met af en toe een uitschieter naar Noord-Limburg en het gebied van Maas en Waal in Gelderland.

Alle werken