Lopen over de rand van de vulkaankrater van Krafla, IJsland

Lopen over de rand van de vulkaankrater van Krafla, IJsland van Rietje Bulthuis

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Lopen over de rand van de vulkaankrater van Krafla, IJsland

van Rietje Bulthuis

Lopen over de rand van de vulkaankrater van Krafla, IJsland van Rietje Bulthuis

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 173684
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
104 gratis verzending!

Omschrijving

Lopen over de rand van de vulkaankrater van Krafla, IJsland.
Krafla is een vulkaan en vulkanisch systeem in het noorden van IJsland in de buurt van het Mývatn-meer. Het systeem heeft een doorsnede van ongeveer 25 kilometer. De vulkaan zelf is 818 meter hoog en bestaat vrijwel geheel uit tefra. Het gebied rond de Krafla is de afgelopen eeuwen meerdere malen actief geweest.
Víti is nu een diepe en steile krater met een doorsnee van 320 meter die deels met blauwgroen water is gevuld. Je kunt in een kwartier rondom de rand lopen, wat bij regenachtig weer een forse laag kleiïge blubber aan je schoenen doet groeien. Achter de krater ligt een klein solfatarenveld met warme modderpotten en stoompluimen.

Dit werk wordt aangeboden door Rietje Bulthuis

Rietje Bulthuis profielfotoIk fotografeer graag natuur en landschappen. Reizen is mijn passie. Mijn reisfoto's zijn puur en natuurlijk. Daarnaast vind ik het leuk om creatieve effecten toe te voegen, of nieuwe ontwerpen te maken, zo ontstaat digitale kunst. Ook kunst- en cultuuruitingen in andere landen hebben mijn belangstelling. Ik heb in mijn shop veel albums aangemaakt: panoramafoto's, landschappen, dieren, mensen, bloemen, diverse landen, boeddha's en nog veel meer. Er is ook een album met mijn favorieten. Naast fotografie houd ik me bezig met beeldhouwen en voorheen ook met schilderen. Mijn andere werk is te zien op http://www.rietjebulthuis.nl Wil je een foto downloaden? Dat kan, ik bied mijn foto's aan op: http://www.istockphoto.com/nl/portfolio/rbulthuis. Hier vind je ook andere foto's die minder geschikt zijn als afbeelding aan de muur.

Alle werken