Louis van Gaal

van hou2use

- Werkcode: 896 872

hou2use over Louis van Gaal

Uniek handgemaakt portret van Louis van Gaal op afgedankt hout

Aloysius Paulus Maria (Louis) van Gaal (Amsterdam, 8 augustus 1951) is een Nederlands voetbaltrainer en voormalig profvoetballer. Hij was in zijn carrière trainer van Ajax, FC Barcelona, AZ, Bayern München en Manchester United. Het wereldkampioenschap voetbal van 2014 was zijn eerste eindtoernooi als bondscoach, van het Nederlands elftal.

Hij won als clubtrainer nationale prijzen in vier verschillende landen. Ook had hij internationaal succes. Met Ajax won hij de UEFA Cup, de UEFA Champions League, de UEFA Super Cup en de wereldbeker voor clubteams. Met FC Barcelona won hij de UEFA Super Cup.
Louis van Gaal vind je in de categorieën AFC Ajax, Bondscoach, FC Barcelona, Illustraties, Louis van Gaal, Manchester United FC, Nederlands voetbalelftal, Schilderijen, Sparta Rotterdam, Voetbal, Voetbal in Duitsland, Voetbal in Engeland en Voetbal in Nederland.
hou2use profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door hou2use

Unieke, betaalbare en gepersonaliseerde kunst, portretten en cadeaus op bij voorkeur oud, gebruikt of afgedankt hout.

Wij zijn Gerhard van Dijkhuizen en Colet Scheper. Samen hebben wij het concept hou2use bedacht. Op basis van een foto bedenken, ontwerpen en maken wij unieke, persoonlijke en betaalbare kunst op hout. Wij hechten sterk aan duurzaamheid en daarom maken wij het liefst portretten van mensen of (huis)dieren op gebruikt of afgedankt hout.

Wij houden het meest van kunst in opdracht. Wij bedenken en maken dan samen met u en speciaal voor u een op maat gemaakt kunstwerk of portret op hout.

Dankzij onze bijzondere samenwerking met Werk aan de Muur kunt u ons unieke werk ook op vrijwel ieder formaat en op vrijwel alle materialen reproduceren!

Alle werken van hou2use


Waarom je kiest voor Louis van Gaal op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Louis van Gaal van hou2use

Koop de illustratie Louis van Gaal van hou2use op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 896 872
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
86 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.