Loxodanta Africana van Loris Photography

Werkcode: 496 356 Kopieer de werkcode

Loris Photography profielfoto Deze Olifant is gespecialiseerd in camouflage zoals een Kameleon. Hij past zich aan de aardekleuren en het groen in Namibië. Dit werk komt tot ontstaan door allemaal puntjes of dots bij mekaar te voegen.

Dit werk wordt aangeboden door Loris Photography

Met mijn landschaps- en reisfotografie, probeer ik mijn liefde voor de natuur en het leven op deze planeet over te brengen. Gericht op het vastleggen van momenten van magisch licht overbrengend naar een kunstwerk, weerspiegelen mijn vastgelegde fracties van seconden een combinatie van geduld, doorzettingsvermogen en toewijding om de beelden vast te leggen op manieren dat mensen raakt.

Met mijn partner for life reis ik over de hele wereld op zoek naar krachtige landschappen en diverse culturen waarbij elke foto een verhaal vertelt over het leven op deze planeet.

Veel plezier met het door jouw gekozen verhaal!!

Meer weten over Loris Photography?

Dit werk heeft nog geen beoordelingen.
3.696 klanten geven ons een 4,7 / 5

Nikky Pék
Nederland
5 / 5

Prachtig mooi schilderij van canvas met baklijst ontvangen We zijn er super blij mee!! En wat een top service Werk aan de Muur krijgt een dikke 10 Fijne feestdagen aan alle medewerkers Vriendelijke groeten Manuela Pék

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in november 2023
Marjolein
Nederland
5 / 5

Op alle fronten, top!!
Echte topservice. Heel vaak heen en weer gemaild om te overleggen over een schilderij, om zo met hun advies tot de juiste keuze te komen. Alle mensen waren even vriendelijk, snel met reageren en niks was teveel gevraagd. Daarna ook nog geweldige service omdat er een hoekje van het schilderij losliet, en we meteen een nieuwe toegestuurd kregen. Echt top service met top mensen!!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juli 2021
de Waal
Nederland
4.5 / 5

De hulp die je krijgt bij het aankopen van een werk aan de muur vond ik zeer prettig.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in oktober 2017
Wilco
Nederland
4 / 5

prachtig produkt
Heel mooi ingelijst canvas

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in december 2021
Trudy Paap
Nederland
4.5 / 5

Fijne persoonlijke benadering en de kwaliteit van het product is meer dan uitstekend. Onze bestelling is een genot om naar te kijken.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in maart 2019
Anita
Nederland
5 / 5

Goede service en kwaliteit en een fijn contact.
Schilderij canvas voor de woonkamer gekocht. We wilde een afwijkende maat. Fijn. Contact en goed advies gekregen. Schilderij ziet er prachtig uit. Mooie kwaliteit ook. Wij zijn er heel blij mee!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in februari 2020
Marie Louise
Nederland
5 / 5

Super professioneel en klantvriendelijk!
Vanuit het buitenland contact met Werkaandemuur.nl Zeer behulpzaam, efficiënt, vriendelijk en leveren naar verwachting. Door goede verpakking is de bestelling in optimale conditie aangekomen. Een aanrader!!!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in oktober 2020
Ed Brienen
Nederland
4.5 / 5

In een woord echt geweldig.
De kwaliteit van de website is goed en duidelijk, je kunt je kunstwerk downloaden op je mobiel, zodat je een redelijke inschatting kunt maken. Helaas hadden wij de pech dat het kunstwerk kleine beschadiging heeft. In alle opzichten zijn wij tevreden over de wijze waarop de klacht is afgehandeld. Opmerking: bij Met wie heb je contact gehad; daar staat Annet niet bij. Met haar hebben wij contact gehad en niet met de overige collega's die vermeld staan.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in februari 2021
Cor
Nederland
5 / 5

Fantastisch
Een geweldige zaak, met heel veel verschillende schilderijen, op canvas, ook het verzenden geef ik een 10 met griffel, kan niet beter qua iets kopen daar, doen...

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2020
gre bloemberg
Nederland
5 / 5

prachtig
Het is nog mooier dan ik verwachtte Ben er heel blij mee Ziet er verzorgd uit

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juli 2019
Sjon
Nederland
5 / 5

geweldig
Goede verzending, prachtig exemplaar

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in december 2021
Barend Haas
Nederland
5 / 5

Al een paar heel goede ervaringen met deze organisatie gehad. Wij waren uiterst tevreden over de gang van zaken en het resultaat. Voor herhaling vatbaar.

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in augustus 2017

Plus- en minpunten

  • Ragscherpe afdrukken
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout
  • Optioneel verkrijgbaar met baklijst
  • Geen akoestische werking
  • Niet verwisselbaar

Een klassiek en tijdloos materiaal

Kunst op canvas doet het goed aan elke wand, maar komt helemaal tot zijn recht in een klassieke inrichting. Om je canvas schilderij of foto op canvas nog meer karakter te geven kan je kiezen voor een afwerking met baklijst.

Canvas schilderijen en fotografische kunst op canvas van Werk aan de Muur worden geprint op spierwit polykatoen canvas doek van de hoogste kwaliteit. Het canvas doek wordt strak opgespannen over een houten frame van duurzaam PEFC-goedgekeurd hout.

Meer weten?

Meer over Canvas en de andere materialen vind je op:

Koop dit abstracte kunstwerk Loxodanta Africana van Loris Photography op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Eigen maat…
122,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden