Lucca, Italië - Uitzicht vanaf Torre delle Ore - 3

Lucca, Italië - Uitzicht vanaf Torre delle Ore - 3 van Tux Photography

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Lucca, Italië - Uitzicht vanaf Torre delle Ore - 3 van Tux Photography

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 314163
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
95 gratis verzending!

Omschrijving

Deze foto met uitzicht over Lucca in Italië is gemaakt op een middag in mei 2017 vanaf Torre delle Ore. Lucca is een prachtig stadje in Toscane met mooie daken, sfeervolle straatjes en uitzicht op de Toscaanse heuvels.

Over Tux Photography

Tux Photography profielfotoAls fotograaf heb ik een grote passie voor het moois dat onze wereld te bieden heeft. Zowel in Nederland als ver daar buiten. Overdag en vooral in de avond probeer ik sfeervolle opnames te maken van stadslandschappen en landschappen. Dat is mijn grootste passie. Foto's geven mij een herinnering aan een mooie plek en ik vind het heerlijk om weg te dromen bij een foto. Mijn passie voor fotografie wil ik graag delen met u door middel van sfeervolle foto's. En door kwalitatieve fotoproducten in deze webshop. Zodat u ook dat fijne gevoel, die sfeer of ontspanning kunt ervaren. En daarmee uw woongenot kunt vergroten of een werkplek sfeervoller kunt maken.

Naast de foto's in deze shop heb ik op https://tuxphotography.com een groot aantal andere foto's staan. Mocht daar een foto tussen zitten waar u interesse in heeft, stuur dan gerust een e-mail naar info @ tuxphotography .com (zonder spaties). Kijk ook eens in mijn andere shop: https://shop.tuxphotography.com/ :-)

Alle werken