Luchtballonnen in Cappadocia, Turkije

van Milene van Arendonk

- Werkcode: 832 152

Milene van Arendonk over Luchtballonnen in Cappadocia, Turkije

Nu het massa toerisme weg blijft uit de normaal super toeristische gebieden van Turkije zijn er ook minder luchtballonnen in de lucht, maar nog steeds genoeg. Een heerlijk plaatje om bij weg te dromen, niet?
Gemaakt: mei 2021.
Luchtballonnen in Cappadocia, Turkije vind je in de categorieën Azië, Cappadocië, Fotografie, Kunst, Landen & Reizen, Lucht, Luchtballon, Luchtballonene, Slaapkamer, Turkije, Wolken en reisfotografie.
Milene van Arendonk profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Milene van Arendonk

Hoi! Ik ben een documentaire fotograaf uit Den Haag, Nederland. Ik ben gefascineerd door alles wat dreigt te verdwijnen - van Haagse koffietenten tot nomaden en andere stammen waar ook ter wereld. Ook fotografeer ik alles wat mij opvalt en vaak aan het oog van anderen ontsnapt; het vreemde in het normale, de perfecte imperfecties, het onbekende in het bekende.

In 2019 publiceerde ik een boek over een Haags cultureel fenomeen: Bakkie Pleuâh - binnenkijken bij de Haagse koffietent. Nu te koop.

Alle werken van Milene van Arendonk


Waarom je kiest voor Luchtballonnen in Cappadocia, Turkije als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Luchtballonnen in Cappadocia, Turkije van Milene van Arendonk

Koop de foto Luchtballonnen in Cappadocia, Turkije van Milene van Arendonk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 832 152
Kies het materiaal Meer informatie
Art Frame
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
110,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden