Luchtfoto ijsstructuren McMurdosound

Luchtfoto ijsstructuren McMurdosound van Eefke Smets

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 326040

Luchtfoto ijsstructuren McMurdosound van Eefke Smets

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
81 gratis verzending!
Luchtfoto ijsstructuren McMurdosound van Eefke Smets

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

Tijdens onze reis in Antarctica is ons schip diep door het ijs gebroken in de McMurdosound. Dit om ons zo dicht mogelijk bij de Dry Valleys te brengen. Het laatste stuk hebben we per helilopter afgelegd. Dit beeld is gemaakt op de terugweg. Prachtig hoe ijsbergen opgesloten zijn geraakt in het zee-ijs. Het zee-ijs breekt soms tijdelijk open om vervolgens weer dicht te vriezen. Wat een structuren....

Over Eefke Smets

Eefke Smets profielfotoMijn naam is Eefke Smets. Samen met mijn man ben ik erg reislustig. De afgelopen jaren hebben we gereisd in Noorwegen, IJsland, Argentinie / Chili, Zuid-Afrika / Namibie, Australie, Oeganda en Antarctica. Sinds een aantal jaren heb ik een grote hobby gevonden in het fotograferen. Hier ben ik dan ook tijdens onze reizen enthousiast mee bezig. Ik ben veel bezig met landschapsfotografie en natuurfotografie, maar ook ontwikkel ik me steeds meer in straatfotografie en reisfotografie.

Alle werken