Luchtfotografie en bovenaanzicht van Naarden Vesting

van Original Mostert Photography

- Werkcode: 395 297

Original Mostert Photography over Luchtfotografie en bovenaanzicht van Naarden Vesting

Foto gemaakt vanuit een helikopter.
Luchtfotografie en bovenaanzicht van de historische vestingstad Naarden. Naarden is een van de best bewaarde vestingsteden in Europa en vooral beroemd om zijn unieke stervorm. De vesting heeft zes bastions, een dubbele omwalling en dubbele grachtengordel.
Luchtfotografie en bovenaanzicht van Naarden Vesting vind je in de categorieën Architectuur, Burcht (plaats), Digitale Kunst, Fotografie, Historisch, Luchtfotografie, Naarden, National Historic Landmark, Nederland, Panoramafotografie, Polderlandschap, Vesting (verdedigingswerk) en Vestingstad.
Original Mostert Photography profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Original Mostert Photography

Fotografie is mijn passie. Als kind liep ik altijd met de ‘oude’ camera’s van mijn vader en opa in het rond en inmiddels heb ik zelf ook verschillende camera’s versleten.

Fotograferen is voor mij het vertellen van een verhaal en het overbrengen van deze verhalen door waardevolle herinneringen te creëren. Ik vind het tevens een uitdaging om te leren door te doen en op die manier mijn eigen unieke stijl te ontwikkelen.

Ik fotografeer vooral landschappen, stedelijk landschap/architectuur, portretten en wildlife. Het fotograferen van landschappen en architectuur in de avond/nacht heeft mijn grootste belangstelling. Het spelen met licht en lijnen blijft boeien en inspireren.

Alle werken van Original Mostert Photography


Waarom je kiest voor Luchtfotografie en bovenaanzicht van Naarden Vesting als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Luchtfotografie en bovenaanzicht van Naarden Vesting van Original Mostert Photography

Koop dit digital art werk Luchtfotografie en bovenaanzicht van Naarden Vesting van Original Mostert Photography als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 395 297
Kies het materiaal Meer info
Art Frame
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
101,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden