Luchtfotografie en bovenaanzicht van Naarden Vesting

van Original Mostert Photography

- Werkcode: 395297

Original Mostert Photography over Luchtfotografie en bovenaanzicht van Naarden Vesting

Foto gemaakt vanuit een helikopter.
Luchtfotografie en bovenaanzicht van de historische vestingstad Naarden. Naarden is een van de best bewaarde vestingsteden in Europa en vooral beroemd om zijn unieke stervorm. De vesting heeft zes bastions, een dubbele omwalling en dubbele grachtengordel.
Luchtfotografie en bovenaanzicht van Naarden Vesting vind je in de categorieën Architectuur, Burcht (plaats), Digital Art, Fotografie, Historisch, Luchtfotografie, Naarden, National Historic Landmark, Nederland, Panoramafotografie, Polder, Vesting (verdedigingswerk) en Vestingstad.
Original Mostert Photography profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Original Mostert Photography

Fotografie is mijn passie. Als kind liep ik altijd met de ‘oude’ camera’s van mijn vader en opa in het rond en inmiddels heb ik zelf ook verschillende camera’s versleten.

Fotograferen is voor mij het vertellen van een verhaal en het overbrengen van deze verhalen door waardevolle herinneringen te creëren. Ik vind het tevens een uitdaging om te leren door te doen en op die manier mijn eigen unieke stijl te ontwikkelen.

Ik fotografeer vooral landschappen, stedelijk landschap/architectuur, portretten en wildlife. Het fotograferen van landschappen en architectuur in de avond/nacht heeft mijn grootste belangstelling. Het spelen met licht en lijnen blijft boeien en inspireren.

Alle werken van Original Mostert Photography


Waarom je kiest voor Luchtfotografie en bovenaanzicht van Naarden Vesting op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Luchtfotografie en bovenaanzicht van Naarden Vesting van Original Mostert Photography

Koop dit digital art werk Luchtfotografie en bovenaanzicht van Naarden Vesting van Original Mostert Photography als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 395297
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
94 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.