Lucid collection: Synchronic heartbeats

van Cora Verhagen

- Werkcode: 982 212

Cora Verhagen over Lucid collection: Synchronic heartbeats

Deze illustratie verwijst naar het synchroniseren van de hartslag, wanneer mensen een ervaring delen en diepe verbinding voelen, iets wat wetenschappelijk is bewezen, maar ook op spiritueel niveau een prachtige verdieping geeft aan contact.

Door de symmetrie is het tevens een rustgevend beeld, ideaal om je op te focussen bij meditaties.

Deze illustratie is onderdeel van mijn groeiende 'Lucid collection', een serie kunstwerken met poëtische dromerige beelden.

'Lucid' komt van het Latijnse werkwoord lucere, wat 'schijnen' betekent. Het beschrijft ook iemand wiens geest helder is of iets met een duidelijke betekenis.

Voor mij staat 'lucid' symbool voor de tijd waarin we leven, waarin steeds meer licht wordt geschenen op zaken in de wereld en in onszelf, die transformatie nodig hebben.
Het is niet langer mogelijk om deze zaken te verstoppen, ze zullen steeds helderder worden.

In dat proces zijn we er nog niet helemaal. Misschien zullen we er ook nooit komen, maar we zijn op weg, vandaar de transparantie in mijn beelden.

De illustratie is tot stand gekomen door een bewerking van potloodtekeningen die ik met de hand maakte. Deze tekeningen maak ik altijd intuïtief, zonder schetsen vooraf.
Lucid collection: Synchronic heartbeats vind je in de categorieën Geel, Liefde, Meditatie, Moderne vormen en lijnen, Natuur en Weer, Organisch, Patronen, Planten, Religie, Symmetrie, Vleugels en Vlinders.
Cora Verhagen profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Cora Verhagen

'Meditatieve beelden die je weer thuis brengen bij jezelf. Want je ziet niet mijn kunst, je ziet jezelf via mijn kunst'.

Ben je op zoek naar grafische illustraties die het spanningsveld opzoeken tussen het organische van de natuur en de eenvoud waar we in deze drukke tijden naar op zoek zijn?

Bij Werk aan de muur vind je een selectie van mijn werk, maar ik maak desgewenst ook unieke stukken in opdracht voor particulieren of ondernemers.

Bezoek m'n website om meer van mijn werk te zien https://www.coraverhagen.nl

Alle werken van Cora Verhagen


Waarom je kiest voor Lucid collection: Synchronic heartbeats op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Lucid collection: Synchronic heartbeats van Cora Verhagen

Koop Lucid collection: Synchronic heartbeats van Cora Verhagen op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 982 212
Kies het materiaal Meer info
Canvas
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
161,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden