Luipaard moeder en welp van Lotje Hondius

Werkcode: 294 164 Kopieer de werkcode

Lotje Hondius profielfoto Bij een reis naar Botswana in Afrika ben ik op safari geweest bij Chief Island in de Okavango Delta. Hierbij heb ik dit mooie tafereel mogen vastleggen. De moeder luipaard had haar jong in een uitgeholde Appel Leaf Tree verstopt. Luipaarden vrouwtjes zoeken vaak dit soort verstopplekken evenals rotsformaties om hun jongen de eerste tijd te kunnen verbergen, omdat ze nog erg kwetsbaar zijn. Veel roofdieren zullen als ze de kans krijgen de jongen van andere roofdieren vermoorden, omdat ze beseffen dat ze een bedreiging zullen vormen voor territorium, voedselvoorziening en voortplantingsmogelijkheden. Deze informatie heb ik verkregen na een studie te hebben afgelegd als wildlife guide (gids) in Zuid-Afrika.
Het moeder luipaard zal haar jong voor bepaalde periodes alleen moeten laten op zo'n schuilplek terwijl ze zelf op jacht gaat. Als ze de kans ziet zal ze zelfs haar jong verplaatsten om de kans te verkleinen dat roofdieren haar jong pakken.

Dit werk wordt aangeboden door Lotje Hondius

Beste mensen,
Bij deze wil ik jullie graag meer vertellen over mijzelf en mijn werk. Ik ben een fotograaf gevestigd in Nederland en fotografie speelt al heel lang een belangrijke rol in mijn leven. Over de jaren heen heb ik diverse onderwerpen voor de camera gehad; dieren, mensen, producten, landschap, etc. Mijn grootste passie is natuurfotografie. Ik hou ervan om natuurgebieden te ontdekken en de mooie momenten die ik mee maak vast te leggen.
Mijn liefde voor fotografie ontstond al op een jonge leeftijd. Ik was namelijk 8 jaar oud toen ik begon te fotograferen met mijn moeders analoge Olympus-camera. Ik wilde alles vastleggen en dit betekende veel rolletjes die ontwikkeld moesten worden. Mijn lievelingsonderwerp was toen ook al de natuur. Niet zo gek natuurlijk als je in Kenia woont en wildparken bij wijze van spreken om de hoek liggen. Na een bijzondere en gedenkwaardige jeugd in het buitenland zijn we in 1999 terug verhuisd naar Nederland.
Ik wilde mij graag verder ontwikkelen als fotograaf en ben eerst gestart met een opleiding bij de fotoacademie in 2006. Hierbij heb ik de basis beginselen van de fotografie geleerd.
In 2007 ben ik begonnen met mijn opleiding bij de Fotovakschool in Amsterdam. Een leuke en spannende tijd waar ik mij goed heb kunnen verdiepen in de diverse takken van fotografie. Daarna heb ik twee geweldige jaren als wildlife gids (field guide) gestudeerd en gewerkt in Zuid-Afrika en daar heb ik veel van mijn werk gemaakt die je nu ziet.

Meer weten over Lotje Hondius?

Klantbeoordelingen

Dit werk heeft nog geen beoordelingen.
3.728 klanten geven ons een 4,7 / 5

    Marielle
    Nederland
    5 / 5

    Super klachtafhandeling!!
    Nadat onze bestelling was afgeleverd bleek een hoek verbogen. We hebben meteen gereclameerd en foto's meegestuurd. Er was niets te repareren en nu krijgen we een nieuwe! Niet moeilijk gedaan maar ons op ons woord geloven, wat een vertrouwen! Dank jullie wel!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in januari 2023
    Ger
    Nederland
    4.5 / 5

    Gebaseerd op deze eerste bestelling: - Ze doen wat ze beloven - Goede kwaliteit van het geleverd Er blij mee.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in augustus 2017
    John
    Nederland
    5 / 5

    Veel keuze zowel in afbeelding als uitvoering. Snelle levering

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in oktober 2018
    G.
    Nederland
    4 / 5

    super ervaring
    voor het eerst werk besteld hier en we zijn ontzettend fijn geholpen. prima service en goed bereikbaar

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in oktober 2021
    Brigitte
    Nederland
    5 / 5

    Werkelijk prachtig. Wist niet dat er zo mooi gedrukt kon worden. Ga zeker nog n grote bestellen. Dank!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in januari 2019
    Elly
    Nederland
    5 / 5

    helemaal top, ben ontzettend blij met mijn kunst
    Vond het moeilijk om een keuze te maken, zoveel mooie dingen om uit te zoeken. Levering was vlot. toen mijn zoon de eerste "foto" uitpakte werd hij even stil. Hij vond hem heel erg mooi. Lijsten zijn ook mooi. Al met al een zeer tevreden klant die zeker vaker zal bestellen.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in september 2021
    Sandra
    Nederland
    3 / 5

    Ben heel tevreden met mijn foto.Is een echte blikvanger.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in februari 2013
    Martine
    Nederland
    5 / 5

    Wat een aanbod aan verschillende mooie producties hebben jullie !! Erg divers ..! De site is open en goed te bekijken .., Het eindresultaat is bijzonder ik ben erg blij met de keuze welje ik heb gedaan .., mat-staal en een bijzondere zwart-wit foto zijn in mijn huiskamer een stoere aanvulling in mijn interieur ..!! Een snelle aflevering was ook goed ..!! Ook de communicatie via de mail goed !

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in maart 2019
    Sonja
    Nederland
    5 / 5

    5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
    Pluspunten

    Snelle service

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2019
    Rob.W
    Nederland
    5 / 5

    We zijn zeer tevreden over de afhandeling van onze bestelling. Goed verpakt en in goede orde ontvangen.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in februari 2017
    kurt
    Nederland
    5 / 5

    Correcte afspraken, geleverd zoals het hoort. Thanks

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in december 2017
    Gino
    Nederland
    4.5 / 5

    Zeer tevreden
    gebruikte materialen en de afwerking van het product. Alsook over de service hebben we zeker geen klachten. Doordat tijdens het transport 1 profiel beschadigd was geraakt (het zat alvast goed verpakt), werd dit op professionele wijze direct aangepakt en werd ons een nieuw toegestuurd. Dus ook over de service alleen maar lof. Deze shop kan ik zeker aanbevelen.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2023

Plus- en minpunten

  • Ragscherpe afdrukken
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout
  • Optioneel verkrijgbaar met baklijst
  • Geen akoestische werking
  • Niet verwisselbaar

Een klassiek en tijdloos materiaal

Kunst op canvas doet het goed aan elke wand, maar komt helemaal tot zijn recht in een klassieke inrichting. Om je canvas schilderij of foto op canvas nog meer karakter te geven kan je kiezen voor een afwerking met baklijst.

Canvas schilderijen en fotografische kunst op canvas van Werk aan de Muur worden geprint op spierwit polykatoen canvas doek van de hoogste kwaliteit. Het canvas doek wordt strak opgespannen over een houten frame van duurzaam PEFC-goedgekeurd hout.

Meer weten?

Meer over Canvas en de andere materialen vind je op:

Koop dit stilleven Luipaard moeder en welp van Lotje Hondius op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Eigen maat…
Je hebt gekozen voor een doorlopende zijkant. Niet het hele werk zal van de voorkant te zien zijn.
120,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden