Colourful History over Lunch atop a Skyscraper (1932)

Lunch atop a Skyscraper is een beroemde foto die op 20 september 1932 gemaakt werd vermoedelijk door de Amerikaanse fotograaf Charles Clyde Ebbets of mogelijk door Hamilton Wright Jr., William Leftwich of Thomas Kelley, die ook als fotograaf die zelfde dag aanwezig waren tijdens de bouw van de GE Building in New York (onderdeel van het Rockefeller Center). De foto werd genomen vanaf de 69e verdieping in de laatste maand van de bouw.

Op de foto zijn elf bouwvakkers te zien die ogenschijnlijk nonchalant op grote hoogte op een steunbalk zitten te lunchen terwijl hun voeten naar beneden bungelen.

De foto werd voor het eerst gepubliceerd op 2 oktober 1932 van datzelfde jaar in de New York Herald Tribune.
Colourful History profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Colourful History

Het verleden komt dichterbij wanneer het in kleur is gezet. Hang de iconische beelden die je normaal in zwart-wit gewend bent nu in kleur aan de muur. Laat je verrassen door Colourful History! Nu ook de originele zwart-wit foto's, maar dan gerestaureerd.

Alle werken van Colourful History


Klantbeoordelingen van Lunch atop a Skyscraper (1932) 4.5 / 5 (1 beoordeling)

Ria
4.5 / 5
Beoordeling van een geverifieerde klant

Mooi werk
Snelle levering, wij hebben gekozen voor een groot formaat (muur in de hal). Wat wel jammer is dat t zo “opgeblazen “ wordt waardoor de pixels wat wazig worden. Maar verder een echte ete-catcher!


Lees alle beoordelingen

Waarom je kiest voor Lunch atop a Skyscraper (1932) op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Lunch atop a Skyscraper (1932) van Colourful History

Koop dit bestseller digital art werk Lunch atop a Skyscraper (1932) van Colourful History als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 513 881
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
140 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.