Lupines in mooi avondlicht

Lupines in mooi avondlicht van Marga Vroom

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Lupines in mooi avondlicht

van Marga Vroom

Lupines in mooi avondlicht van Marga Vroom

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 826047
Kies het materiaal Meer informatie
Ingelijst
Kies materiaal opties Speciale wens?
209 gratis verzending!

Omschrijving

Lupine (Lupinus) is een geslacht uit de vlinderbloemenfamilie (Fabaceae). Het geslacht telt zo'n 200 soorten. In Noordwest-Europa komt alleen de vaste lupine (Lupinus polyphyllus) in het wild voor. Deze soort is in de 19e eeuw uit Noord-Amerika ingevoerd.
De meeste lupines zijn paars, wit en roze gekleurd, maar ook geel is geen uitzondering. Ze kunnen van 50cm tot 2m hoog worden.

Dit werk wordt aangeboden door Marga Vroom

Marga Vroom profielfoto“Vanuit mijn woonplaats Hoogezand ga ik er regelmatig op uit om foto’s te maken in de provincies Groningen en Drenthe. Fotograferen heeft altijd al mijn interesse gehad. In 2008 kocht ik mijn eerste spiegelreflexcamera en daarna ben ik mij steeds meer gaan verdiepen in de fotografie en bewerken van de foto's en heb er door middel van zelfstudie mijn grote hobby van gemaakt. Mijn passie is het maken van landschapsfoto’s op de momenten van de dag waarop het licht het mooist is. Ook andere vormen van fotografie hebben mijn aandacht zoals, avond-, macro-, lange sluitertijd fotografie. Hier in de webshop van Werk aan de Muur tref je mijn mooiste werken aan.”

Alle werken