M8 is gelijk aan MAcht van ADLER & Co / Caj Kessler

Werkcode: 1 123 053 Kopieer de werkcode

ADLER & Co / Caj Kessler profielfoto M8 is een krachtig symbool dat verschillende aspecten van macht, voorspoed en kracht combineert. Het vertegenwoordigt de vereniging van verschillende elementen die samen een sterker en krachtiger geheel vormen. Goud symboliseert voorspoed en materieel succes. Het is een teken van overvloed en rijkdom en drukt het idee uit dat men met hard werken en doorzettingsvermogen grote beloningen kan bereiken. Blauwe strepen staan voor kracht en betrouwbaarheid. Zij symboliseren continuïteit en het vermogen om uitdagingen en obstakels te overwinnen. Roestig metaal daarentegen symboliseert vergankelijkheid en verandering. Het laat zien dat zelfs de grootste machtsstructuren uiteindelijk vervallen en dat verandering onvermijdelijk is. Samen vormen deze elementen het verbond van macht, welvaart en kracht. M8 drukt uit dat men door hard werken, doorzettingsvermogen en het vermogen om uitdagingen te overwinnen grote beloningen kan bereiken, maar dat verandering en vergankelijkheid altijd deel uitmaken van het leven. In veel opzichten is M8 een symbool van menselijke vooruitgang en de onophoudelijke zoektocht naar macht en welvaart. Het herinnert ons eraan dat we met hard werken en doorzettingsvermogen grote successen kunnen boeken, maar dat we ook altijd bereid moeten zijn veranderingen te accepteren en ons daaraan aan te passen.

Dit werk wordt aangeboden door ADLER & Co / Caj Kessler

Al op jonge leeftijd was ik enthousiast over fotografie. In het begin fotografeerde ik met de goedkoopste camera's en vulde wat films. Toen ik daarna een reflexcamera cadeau kreeg, waren de foto's natuurlijk in klassen beter. De overstap naar een digitale spiegelreflexcamera was meer bedoeld voor professionele doeleinden om mooiere foto's te hebben van artikelen die direct op de PC te koop werden aangeboden. In deze jaren kreeg ik een bredere kijk op de objecten, die zich uiteindelijk ook deed gelden op landschapsfoto's. Fotografie is nog steeds een passie die ik voor mijn plezier beoefen zonder te streven naar perfectionisme. Mijn stijl is mijn stijl, die ook wel eens verandert en niet iedereen hoeft te behagen. Als ik met mijn foto's toch het een of ander kan inspireren maakt me dat des te blijer.

Meer weten over ADLER & Co / Caj Kessler?

Dit werk heeft nog geen beoordelingen.
3.684 klanten geven ons een 4,7 / 5

Theo Geverifieerde koper
Nederland
4.5 / 5

goed geregeld van afhandeling tot verpakking en kwaliteit van het werk
goede opvolging bij vragen en het geleverde voldoet boven verwachting

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in januari 2021
E.A.Balk Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Kunstwerk voldoet aan verwachting
Altijd spannend een kunstwerk kopen via internet maar de afbeelding op de website is zoals het kunstwerk in werkelijkheid is. Dat is prachtig! Wel jammer dat er geen tijdsvak van bezorging is.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2021
Annelies Hoolmans Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Heel veel keuze, goed advies en prachtig product.

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in maart 2023
Martine Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Super mooie kader toe gestuurd gekregen
Super mooi kader toe gestuurd gekregen en deftige materiaal! Ik raad dus iedereen aan . Heb je een kader nodig 1 adres !

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2021
F. van den Burg Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

4 zeer mooie schilderijen hier besteld. De levering verloopt voorspoedig! Wel even opletten bij aflevering of de verpakking niet beschadigd is, want dat hebben wij gehad. 1 schilderij was iets beschadigd! Beste Eigenaar, dat is al met u telefonisch besproken en verder geen probleem!

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in januari 2016
Harry Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Wij zijn zeer tevreden.
Super service . Erg mooie foto . Ga zeker nog een volgende bestellen. Ga zo door.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in augustus 2019
Rien Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Geweldig, top bedrijf!
Heb onlangs 2 werken besteld, de eerste was tijdens verzending beschadigd, na melding heel snel een nieuw exemplaar ontvangen, top! Hele goede service.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in december 2021
Fred Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Bedrijf heeft een grote collectie en alle mogelijke maten. Met de app krijg je een goed beeld vooraf hoe het geselecteerde werk op je muur uitkomt. Zeer klantvriendelijk, dit kunnen ervaren in het vervroegen van de leverdatum en assistentie na levering.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2017
Taco Davids Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

(Translated by Google) Many choices and very good quality, which leads to beautiful results (Original) Vele keuzes en zeer goede kwaliteit, wat uitblinkt tot prachtig resultaat

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in juli 2023
G.J. Gertjan Odink Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Mooi systeem waarbij je altijd het doek kan veranderen. Prijs kwaliteit is goed in orde en levertijd is prima. Verpakking volstaat en pakket komt heel aan. Eenvoudige montage. Al met al een goed product!

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in februari 2023
Katy Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Prettig
Duidelijke mail over je bestelling. Goed te bereiken. Netjes verpakt en een heel mooi schilderij

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in oktober 2020
Astrid van Zuijlen Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Kwaliteit en service
De afdruk op linnen ziet er geweldig uit, levering netjes op tijd, goed verpakt en aandacht voor de klant, regelmatig een tussentijds bericht.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in oktober 2020

Plus- en minpunten

  • Eenvoudig wisselbaar: Werk is te vervangen door enkel een los doek te kopen
  • Optionele akoestische functie
  • Modern en betaalbaar alternatief voor canvas
  • Zelfbouw pakket, je zet het zelf eenvoudig in elkaar. Bekijk de montage instructies.

Een modern alternatief voor canvas

Met een moderne en dunne lijst in de kleuren wit, zwart, goud of aluminium hang je een prachtig Werk aan de Muur. En de afmeting is geen beperking. ArtFrame bestel je tot 15 bij 3 meter groot.

Tijd voor iets nieuws in huis? Bestel een los verwisselbaar doek en in een handomdraai verander je van look. Duurzaam én betaalbaar.

Last van galm in huis of kantoor? Kies voor de optionele geluiddempende panelen en pak het akoestiek probleem goed aan.

Koop dit digital art kunstwerk M8 is gelijk aan MAcht van ADLER & Co / Caj Kessler als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Eigen maat…
ArtFrame zet je eenvoudig zelf in elkaar. Bekijk de zelfmontage instructies.
Een wisseldoek span je op in je bestaande ArtFrame.
101,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden