MAAN - of toch niet

MAAN - of toch niet van Sybrand Treffers

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

  • MAAN - of toch niet van Sybrand Treffers thumbnail
  • Canvas thumbnail
  • Canvas alternatief thumbnail
  • Canvas alternatief thumbnail
  • Canvas video thumbnail
Werkcode: 34126

MAAN - of toch niet van Sybrand Treffers

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
gratis verzending!
MAAN - of toch niet van Sybrand Treffers

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

Even lijkt het of de maan aan de hemel staat. Of is het toch de aarde, boven 't water? Deze foto is genomen met Canon's 15mm EF Fisheye op de Atlantische Oceaan tussen de Kaapverdische Eilanden en het Caribisch gebied. Deze lens geeft niet altijd een prettige vertekening, maar hier genereert het een toegevoegde waarde. Deze afbeelding heeft hetzelfde formaat en hoogte van de horizon als 'AARDE - of toch niet' en kan zodoende tot tweeluik worden uitgebreid. [EOS5dMrkII|1/320s + 15mm|f6,3]

Over Sybrand Treffers

Sybrand Treffers profielfotoSybrand Treffers (1971) is fotograaf en filmer met verregaande specialiteit in de industriële, nautische en logistieke sector. Turbines, warehousing of olietankers verhelderend of dynamisch in beeld brengen, verbindingen leggen tussen kantoor en werkvloer. Inclusief vernieuwende toepassing van beelden voor verbetering van kantooromgevingen, bedrijfsrestaurants, fabriekshallen of wachtruimtes. Maar onderweg komt hij soms iets tegen dat uitstekend geschikt is voor aan de muur in huis.

Alle werken