Machu Picchu Panorama 2:1 - zonder mensen

van Vincent Fennis

- Werkcode: 175 348

Vincent Fennis over Machu Picchu Panorama 2:1 - zonder mensen

Dit werk stond al een tijd in mijn shop en heb besloten om deze na een aantal jaren nieuw leven in te blazen, om een betere vertaling te kunnen maken vanaf het moment dat je dit uitzicht voor het eerst te zien krijgt. Iedereen die in Machu Picchu is geweest, weet hoe bijzonder het kan zijn. Je moet alleen wel geluk hebben met de weerscondities. Dit kan namelijk flink variëren van dichte mist tot heldere luchten zoals ik deze beleefd heb. Om deze foto te kunnen maken moesten we erg vroeg op om nog enigszins vooraan in de rij met bussen te kunnen staan die ons naar de ingang brachten. Helaas kun je niet eerder het park in dan 06:00, dan gaan de 'deuren' als het ware open. Op dat moment is het al redelijk licht en is de zon net op, maar het licht is dan nog niet hard zoals in de middag. Als je de site binnenkomt zie je nog niet gelijk dit prachtige uitzicht, he moet nog een paar 'trappen' omhoog lopen wat nog best een uitdaging kan zijn op deze hoogte. Gelukkig waren we al ruim 3 weken in Peru en dus al goed aan de hoogte gewend. Maar als de hoogte je de adem niet ontneemt is dat wel het moment daar wanneer je voor het eerst getrakteerd wordt op het prachtige en mystieke uitzicht op de site van 'Machu Picchu' wat 'oude berg betekent' De allermooiste archeologische site van een oer oude Inca beschaving, gestreeld door de warme zonnestralen die net over de omgeven bergtoppen komen kijken. Een prachtig moment dat hopelijk vertaald is middels deze mooie panoramafoto.

De foto
Vincent Fennis profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Vincent Fennis

Hi! Mijn naam is Vincent, getrouwd met Nikki en papa van Julie en Luca en wonen in Rotterdam. Ik heb een grote passie voor reizen en het fotograferen van unieke en kleurrijke landschappen en sfeervolle stadsgezichten.

Wilt u meer over mij weten? Lees dan mij beeldmakersinterview op Werk aan de Muur.
https://www.werkaandemuur.nl/blog/de-fotos-van-vincent-fennis/

https://www.vincentfennis.com

Alle werken van Vincent Fennis


Meer weten over Vincent Fennis?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Machu Picchu Panorama 2:1 - zonder mensen als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Machu Picchu Panorama 2:1 - zonder mensen van Vincent Fennis

Koop dit digital art werk Machu Picchu Panorama 2:1 - zonder mensen van Vincent Fennis als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 175 348
Kies het materiaal Meer informatie
Art Frame
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
145,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden