Macro foto van een electronisch component op een printplaat

Macro foto van een electronisch component op een printplaat van Wijnand Loven

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Macro foto van een electronisch component op een printplaat van Wijnand Loven

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 56334
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
87 gratis verzending!

Omschrijving

Oranje component (condensator) op een printplaat van een opengemaakte rekenmachine. De apart belichte blauwe achtergrond van deze macrofoto geeft de suggestie van een blauwe lucht. Daardoor lijken de condensator en het plasje ernaast in een heel eigen wereld te zijn gefotografeerd.
Deze foto maakt deel uit van een serie waarbij ik diverse elektrische apparaten (rekenmachine, telefoon, videorecorder, modem, etc.) heb opengemaakt om de elektronica aan de binnenzijde te fotograferen tegen de eerder genoemde blauwe achtergrond. Door met een macrolens te werken konden er diverse componenten apart worden vastgelegd waardoor je een wereld ziet die eigenlijk vlakbij is maar normaal gesproken altijd verborgen blijft.

Dit werk wordt aangeboden door Wijnand Loven

Wijnand Loven profielfotoIk ben een fotograaf uit Haarlem en ik ben gespecialiseerd in studiofotografie van producten en concepten. Daarbij vertaal ik abstracte begrippen naar beeld. Ik vind het belangrijk om de belichting van de onderwerpen en daarmee ook de foto's in de camera al goed te hebben. Op Werk aan de Muur laat ik niet alleen enkele concepten zien maar ook abstracte foto's van het 'echte leven'...

Alle werken