Macrofoto van Savooiekool (zwart -wit)

Macrofoto van Savooiekool (zwart -wit) van Wijnand Loven

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Macrofoto van Savooiekool (zwart -wit) van Wijnand Loven

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 81928
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
87 gratis verzending!

Omschrijving

Dit micro-landschap is veel dichter bij huis dan je zou denken: het is een abstracte macro-foto van een blad van gewone groene savooiekool! De nerven lijken een soort wegennet te vormen, alsof je van bovenaf naar een mysterieus land kijkt. Om dit effect verder te versterken is de foto in zwart-wit gemaakt.
Savooiekool is een van de oudste koolsoorten die nu nog in de winkel liggen en komt oorspronkelijk uit het Middellandse Zeegebied. In de Italiaanse keuken wordt er nog altijd veel gekookt met deze koolsoort.
Het koolblad is extra donker en glimmend gemaakt door het te blancheren (kort in kokend water houden) vlak voor het fotograferen. Kortom, echte groente kan ook van heel dichtbij erg mooi en mysterieus zijn!

Dit werk wordt aangeboden door Wijnand Loven

Wijnand Loven profielfotoIk ben een fotograaf uit Haarlem en ik ben gespecialiseerd in studiofotografie van producten en concepten. Daarbij vertaal ik abstracte begrippen naar beeld. Ik vind het belangrijk om de belichting van de onderwerpen en daarmee ook de foto's in de camera al goed te hebben. Op Werk aan de Muur laat ik niet alleen enkele concepten zien maar ook abstracte foto's van het 'echte leven'...

Alle werken