Made in Holland

Made in Holland van Jole Art (Annejole Jacobs - de Jongh)

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- Nu gratis verzending!

In winkelwagen

Made in Holland

van Jole Art (Annejole Jacobs - de Jongh)

Made in Holland van Jole Art (Annejole Jacobs - de Jongh)

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 329875
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
146 Nu gratis verzending!
  • Gratis verzending
  • Verzendklaar binnen 7 tot 10 werkdagen

Omschrijving

Amsterdamse grachtenpanden op een achtergrond van de beroemdste Nederlandse merken, mensen, items, schilderijen en gebruiken. Alles 'Made in Holland' samengebracht in dit schilderij!

Dit werk wordt aangeboden door Jole Art (Annejole Jacobs - de Jongh)

Jole Art (Annejole Jacobs - de Jongh) profielfotoAnnejole Jacobs-de Jongh maakt sinds 2003 moderne mixed-media portretten in opdracht voor particulieren en bedrijven of als vrij werk. Aan de hand van allerlei digitale beelden, foto's en teksten maakt zij ontwerpen en in een mix van print en schilderwerk zet zij de portretten vervolgens op doek. De achtergronden van de schilderijen zijn vaak opgebouwd uit verschillende lagen digitale beelden, teksten en gescande originelen afkomstig uit de kunst, geschiedenis, muziek, literatuur of hedendaagse tijd. Daarnaast maakt zij ook kleurige popart schilderijen met effen achtergronden van onder andere Vespa's, Fiat's 500, VW-busjes en Piaggio's .

Met haar schilderijen exposeert Jole in galeries, musea en op kunstbeurzen. Haar schilderijen hangen inmiddels in binnen – en buitenland en met het schilderij van Maxima won zij in 2009 de eerste prijs in een landelijke wedstrijd en exposeerde zij in het CODA-Museum.

In 2019 heeft Annejole meegedaan aan het TV-programma 'Sterren op het doek" waarin zij het winnende portret heeft gemaakt van Matthijs van Nieuwkerk.

Alle werken