Madeliefje buigt zich over een druppel van Marjolijn van den Berg

Werkcode: 969 067 Kopieer de werkcode

Marjolijn van den Berg profielfoto "Madeliefje buigt zich over een druppel" is een macrofoto van een stilleven waarbij gebruik gemaakt is van een deels spiegelende ondergrond. Op die ondergrond ligt een druppel, waar het madeliefje in lijkt te kijken , alsof het een glazen bol is. De achtergrond van dit tafereeltje is blauw (Touch of blue)
Het Madeliefje lijkt te kijken naar zijn / haar eigen spiegelbeeld in de water druppels. Deze foto geeft een gevoel van verdriet maar ook rust en troost.
Door kleine dingen om ons heen, die we amper zien, even uit te vergroten, kunnen ze ons verbazen en verwonderen!
De kleuren in dit werk zijn voornamelijk blauw, geel en wit. Het onderwerp / associatie: Madeliefje, druppel, reflectie, verhalend, spanning, antropomorfisme (toekennen van menselijke eigenschappen aan o.a. planten) verdriet en troost.

Dit werk zou bijvoorbeeld prachtig kunnen hangen als muurdecoratie in de eetkamer, slaapkamer, hal of gewoon boven de bank! Ook mooi op zakelijke locaties zoals aan de muur in een vergaderzaal, kantoor, wachtkamer of praktijkruimte!
©Marjolijn van den Berg

Dit werk wordt aangeboden door Marjolijn van den Berg

In 2016 is Marjolijn van den Berg afgestudeerd voor de beroepsopleiding fotografie. Zij experimenteert graag met licht en verschillende vormen, kleuren en materialen.

Meer weten over Marjolijn van den Berg?

Dit werk heeft nog geen beoordelingen.
3.696 klanten geven ons een 4,7 / 5

René
Nederland
5 / 5

Tevreden
Prima werk, canvas poster laten printen op ongeveer 160 x 110cm Afdruk is meer dan geslaagd, haarscherp en goed verpakt. Ondanks de coronacrisis toch nog redelijk snel in huis. (paar weken).

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in januari 2020
Wilko
Nederland
5 / 5

Fantastische werken!
Uitstekende kwaliteit, bereikbaar voor overleg tijdens monteren

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2021
Paul Paul
Nederland
5 / 5

Kunstwerk op canvasdoek besteld, binnen 4 werkdagen ontvangen. Goed ingepakt verzonden en uitstekende klantenservice!

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in mei 2023
Eddie
Nederland
5 / 5

Perfect
Mooi kunstwerk, volgens afspraak. Je wordt op de hoogte gehouden van de vordering. Levering ook volgens afspraak. Kortom aanrader.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2021
Lizzy Janssen
Nederland
5 / 5

WAUW+++++
Levering Je word goed op de hoogte gehouden van je bestelling via de mail. Van aankoopbevestiging tot aan de levering is het helemaal duidelijk. Goed ingepakt Een cadeautje om te mogen uitpakken: zit in plastic gewikkeld plus 3 lagen karton eromheen. Artikelbeoordeling Zelf een canvas besteld van groot formaat: zit perfect recht op het frame en is van zeer goede kwaliteit: kleuren komen mooi uit en zien er precies zo uit als je zou hopen. Ik ga pas over een maand verhuizen en verheug me nu al op het ophangmoment van het kunstwerk. Werkelijk prachtig, van mij krijgt Werk aan de Muur een dikke 10!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in maart 2022
Janwillem De Kaste
Nederland
5 / 5

Wat een geweldig bedrijf zo blij met jullie
2 bestellingen geplaatst de correspondentie die dan volgt van werk aan de muur naar de klant is echt uniek. Geeft een gevoel van grote betrokkenheid. Mooi man kwaliteit ten top.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in augustus 2021
Ken
Nederland
5 / 5

Aankoop perfect verlopen! Top service van Werk aan de muur!
Heb bij mijn bestelling het verzoek gedaan om deze binnen 3 dagen te leveren. Werk aan de muur heeft mijn verzoek gehonoreerd en zelfs een dag eerder geleverd dan gevraagd! Top service derhalve een groot compliment voor Werk aan de muur! Maar ook het “schilderij” dat ik heb besteld is prachtig! (Al is het niet voor mijzelf; is een kado, vandaar mijn “deadline” van 3 dagen).

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in augustus 2021
Marga
Nederland
4.5 / 5

super kwaliteit
We zijn uiterst tevreden, en het heeft een prachtige plaats gekregen in onze woonkamer. Het was onbeschadigd, dankzij de geweldige verpakking. Zeer bedankt voor het geweldige werk wat jullie hebben geleverd .

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2019
Hilde
Nederland
5 / 5

Super
Uitzoeken was al een feestje even checken hoe die boven mijn bank zou staan allemaal zo simpel te regelen en na dat de bestelling was geplaatst werd ik heel goed en op een hele leuke manier op de hoogte gehouden van de vorderingen van “mijn werk”. Ook de levering ging professioneel.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2021
Theo
Nederland
4.5 / 5

goed geregeld van afhandeling tot verpakking en kwaliteit van het werk
goede opvolging bij vragen en het geleverde voldoet boven verwachting

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in januari 2021
Wim
Nederland
5 / 5

Prachtig materiaal, super verpakt aangeleverd! Klasse
Prima werk, alles uitstekend samengesteld en verpakt!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2019
Secretariaat It Deelshus
Nederland
5 / 5

(Translated by Google) Clear website, great customer service!! Very satisfied! (Original) Duidelijke website, fijne klantenservice!! Zeer tevreden!

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in oktober 2023

Plus- en minpunten

  • Ragscherpe afdrukken
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout
  • Optioneel verkrijgbaar met baklijst
  • Geen akoestische werking
  • Niet verwisselbaar

Een klassiek en tijdloos materiaal

Kunst op canvas doet het goed aan elke wand, maar komt helemaal tot zijn recht in een klassieke inrichting. Om je canvas schilderij of foto op canvas nog meer karakter te geven kan je kiezen voor een afwerking met baklijst.

Canvas schilderijen en fotografische kunst op canvas van Werk aan de Muur worden geprint op spierwit polykatoen canvas doek van de hoogste kwaliteit. Het canvas doek wordt strak opgespannen over een houten frame van duurzaam PEFC-goedgekeurd hout.

Meer weten?

Meer over Canvas en de andere materialen vind je op:

Koop dit bloemen kunstwerk Madeliefje buigt zich over een druppel van Marjolijn van den Berg op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Eigen maat…
127,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden