Madonna met kind

Madonna met kind van rene marcel originals

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Madonna met kind

van rene marcel originals

Madonna met kind van rene marcel originals

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 769383

10% woonseizoen korting!
Nog 8 dagen en 13 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
93 84 gratis verzending!

Omschrijving

Een madonna (samentrekking van Ital. mia donna = mijn vrouwe) is in de religieuze beeldende kunst een afbeelding van Maria. Vaak wordt Maria daarbij uitgebeeld met het kindje Jezus op haar schoot of in haar armen.

Dit werk wordt aangeboden door rene marcel originals

rene marcel originals profielfotoSinds een aantal jaar ben ik vaak achter mijn camera te vinden. Mijn belangrijkste onderwerp is de natuur, met een voorkeur voor de fauna, vooral grote zoogdieren en vogels, maar ook bloemen en landschappen. Een tweede geliefd onderwerp is religieuze plaatsen en alles wat daar te vinden is, samengevat onder de noemer devoted art. Verder vind ik het leuk om te fotograferen tijdens grote evenementen en de mensen op straat die er van genieten. Helaas is slechts een heel klein gedeelte van mijn foto's beschikbaar via deze website. Wil je meer zien, kijk dan eens op mijn website erremmo.com. Zie je daar een foto die je best thuis aan de muur zou willen, maar hij is niet beschikbaar op Werk Aan De Muur, stuur me dan even een email en ik zorg dat je hem kunt bestellen. Ik hoop dat jullie net zo veel plezier aan mijn foto's beleven als dat ik had tijdens het maken ervan.

Alle werken