Mads Mikkelsen Schilderij

Mads Mikkelsen Schilderij van Paul Meijering

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Mads Mikkelsen Schilderij van Paul Meijering

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 272927
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
118 gratis verzending!

Omschrijving

Realistisch portret op paneel van de Deense acteur Mad Mikkelsen, geschilderd door de kunstenaar Paul Meijering - het originele schilderij is 90 x 120 cm en beschikbaar voor de verkoop

Mads Dittmann Mikkelsen (Kopenhagen, 22 november 1965) is een Deense filmacteur. Hij is de jongere broer van acteur Lars Mikkelsen. Hij is getrouwd met de choreografe Hanne Jacobsen en heeft twee kinderen.

Nadat Mikkelsen zijn opleiding op de Århus Theatre School had afgerond, maakte hij zijn filmdebuut in Pusher. Daarna speelde hij in enkele andere populaire films als Blinkende Lygter, The Green Butchers en Pusher II. Een van de bekendste rollen van Mikkelsen was die van politierechercheur in de Deense televisieserie Rejseholdet. Mikkelsen speelde daarnaast ook in de Jerry Bruckheimer-productie King Arthur als Tristan.
De rol waardoor Mikkelsen in het buitenland bekend is geworden, is die van de slechterik Le Chiffre in de James Bondfilm Casino Royale uit 2006. In 2012 won Mikkelsen de prijs voor de beste acteur van het Filmfestival van Cannes voor zijn hoofdrol in het drama Jagten van Thomas Vinterberg.

Over Paul Meijering

Paul Meijering profielfotoDe stijl die Paul Meijering voor zijn schilderijen hanteert is (bijna fotografisch) realistisch. Zijn werken zijn dan ook gebaseerd op foto's. De kunstenaar streeft er naar om een treffende gelijkenis te creëren met de (in vele gevallen beroemde) geportretteerde. Uiteraard werkt Paul Meijering eveneens in opdracht en kunt u elk gewenst persoon, huisdier, auto of wat u dierbaar is laten vastleggen in een schilderij.

Alle werken