Magisch Uitzicht.

Magisch Uitzicht. van Roman Robroek

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Magisch Uitzicht.

van Roman Robroek

Magisch Uitzicht. van Roman Robroek

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 104256
Kies het materiaal Meer informatie
Behang
Kies materiaal opties Speciale wens?
Vul jouw maten in en kies de uitsnede
cm
cm
We printen het behang op stroken van 47,5 cm breed. Bij de gekozen maat tellen we 10 cm op zodat je marge hebt. Meer uitleg over de marges.
235 gratis verzending!
Dit werk is exclusief verkrijgbaar bij Werk aan de Muur Door vakmensen speciaal voor jou op maat gemaakt

Omschrijving

Prachtig uitzicht op het balkon van een verlaten villa in Zwitserland. Het erg grote meer met het bergachtige landschap zorgt voor een prachtig gezicht.

Dit werk wordt aangeboden door Roman Robroek

Roman Robroek profielfotoMijn naam is Roman, een urban-geobsedeerde fotograaf, geboren en getogen in het betoverende Zuid-Limburg. Ik maak unieke foto's van prachtige verlaten plaatsen. Toen ik aan mijn urban-fotografie avontuur begon, zag ik meestal lege, verlaten en vervallen gebouwen. Het duurde niet lang totdat ik nieuwsgieriger werd. Wat was het verhaal achter die gebouwen? Wie woonde daar vroeger? Welk doel dienden deze objecten en waarom werden ze verlaten? Deze nieuwsgierigheid creëerde een hechte band tussen mij en urban-fotografie en ik heb sindsdien veel mooie locaties over de hele wereld bezocht. De mogelijkheid om een ​​kijkje achter gesloten deuren te nemen is echt een unieke ervaring, zowel ontspannend als verleidelijk tegelijkertijd. Ik dompel me onder in de omgeving, maar let ook op elke stap en luister aandachtig naar elk geluid en probeer geen aandacht te trekken.

Alle werken

Beoordelingen: 5 / 5 (1 beoordeling)

5 / 5

Mooi product, prachtig eindresultaat
Na een keuze te hebben gemaakt uit het grote aanbod hebben we de bestelling geplaatst. De levering was sneller dan verwacht. Het behang was eenvoudig te plakken. Het fotobehang heeft onze slaapkamer ruimtelijker gemaakt en wie wil niet wakker worden met een uitzicht op een meer. Het eindresultaat is prachtig geworden. We zijn dik tevreden.


Klantfoto's: Magisch Uitzicht. van Roman Robroek

Klantfoto: Magisch Uitzicht. van Roman Robroek, als behang
Klantfoto: Magisch Uitzicht. van Roman Robroek, als behang
Klantfoto: Magisch Uitzicht. van Roman Robroek, op xpozer