Majestueus

Majestueus van Truus Nijland

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- Nu gratis verzending!

In winkelwagen

Majestueus

van Truus Nijland

Majestueus van Truus Nijland

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 85409
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
119 Nu gratis verzending!
  • Gratis verzending
  • Verzendklaar binnen 7 tot 10 werkdagen

Omschrijving

Beelitz Heilstätten is een voormalig ziekenhuiscomplex in Beelitz. Tijdens de Tweede Wereldoorlog werd het ziekenhuis gebruikt als militair hospitaal. Tijdens de oorlog hebben de Russen veel delen van het ziekenhuis verwoest, andere gebouwen zwaar beschadigd. Na het einde van de Tweede Wereldoorlog is Rusland in het bezit van het ziekenhuis en alleen het sanatorium voor vrouwen blijft toegankelijk voor Duitse burgers. In de periode dat Rusland het ziekenhuis bezat, was het het grootste Russische ziekenhuis buiten hun eigen grenzen en het werd nog steeds constant gerenoveerd of gebouwd. In 1994 hebben de Russen het hele complex terug gegeven aan de gemeente Beelitz zelf.

Dit werk wordt aangeboden door Truus Nijland

Truus Nijland profielfotoMijn naam is Truus Nijland, geboren en woonachtig in Nederland. Ik ben amateur fotograaf met een passie voor verlaten plaatsen, landschappen, macro en lange sluitertijden!

Alle werken

Beoordelingen: 5 / (1 beoordeling)

Ragnhild Verschure van Vondel
5 / 5

Prachtige kleuren, scherp afgedrukt.
We zijn erg blij met de foto, hij werd zorgvuldig verpakt afgeleverd. Jammer dat we geen plaats hebben voor nog zo'n grote foto.


Klantfoto's: Majestueus van Truus Nijland

Klantfoto: Majestueus van Truus Nijland, op canvas