Making Friends van Arjen Roos

Werkcode: 844 684 Kopieer de werkcode

Arjen Roos profielfoto Als kunstenaar is het mijn passie om emotie en verbeelding tot leven te brengen door middel van mijn schilderijen. Een van mijn recente werken is het schilderij "Making Friends", een surrealistisch tafereel dat de verbeelding prikkelt en de kijker meeneemt naar een magische ontmoeting.

Op het schilderij zie je een klein meisje in een roeiboot, omringd door de uitgestrektheid van de zee tijdens zonsondergang. Ze kijkt vol verwondering naar een majestueuze walvis die uit het water oprijst. De interactie tussen het meisje en de walvis straalt een gevoel van vriendschap en verbondenheid uit, alsof ze een bijzondere band hebben gesmeed in dit onwaarschijnlijke moment.

Het gebruik van kleur en contrast speelt een belangrijke rol in dit werk. De warme tinten van de zonsondergang weerspiegelen zich in het water en creëren een betoverende atmosfeer. Tegelijkertijd contrasteren de levendige kleuren van het meisje en de walvis met de serene achtergrond, waardoor ze echt naar voren springen en de aandacht van de kijker trekken.

Het schilderij "Making Friends" nodigt de kijker uit om zich onder te dompelen in een wereld van verbeelding en verwondering. Het roept gevoelens van vreugde, verwondering en verbondenheid op, en herinnert ons eraan dat vriendschap en magie overal te vinden zijn, zelfs op onverwachte plaatsen.

Dit werk is bedoeld om een centraal punt te vormen in je interieur, een ware blikvanger die elke dag opnieuw de verbeelding voedt en een gevoel van vreugde en verwondering oproept. Ik hoop dat het schilderij "Making Friends" je inspireert om de schoonheid en magie van de wereld om ons heen te waarderen en te omarmen.

Als kunstenaar is het mijn doel om werken te creëren die emotie oproepen en de verbeelding stimuleren. Ik hoop dat het schilderij "Making Friends" je in staat stelt om even te ontsnappen aan de dagelijkse realiteit en je onder te dompelen in een wereld van vriendschap en verwondering.

Dit werk wordt aangeboden door Arjen Roos

Mijn werk valt binnen de stijl van moderne Pop Art en Expressionisme, met een vleugje Modernisme. Ik speel graag met contrasten in zowel licht, kleur als onderwerpen. Daarnaast heeft de kleur rood een speciaal plekje in mijn hart.

Met mijn werken vertel ik graag verhalen, maar ik maak ook portretten en abstracte werken. Meestal gebruik ik mixed media, soms zo duidelijk dat het werk een collage wordt.

Als ik mijn onderwerp niet kan fotograferen of tekenen/schilderen, dan maak ik gebruik van 3D-modelleersoftware, waardoor vrijwel alles mogelijk wordt.

Neem een kijkje op mijn website, https://www.ArjenRoos.nl, voor nog meer van mijn werk en waar enkele gelimiteerde oplages en een aantal werken ten behoeve van het goede doel te vinden zijn.

Meer weten over Arjen Roos?

Dit werk heeft nog geen beoordelingen.
3.696 klanten geven ons een 4,7 / 5

Esther
Nederland
4.5 / 5

2 keer een topervaring.
Via VT Wonen aan dit mooie bedrijf gekomen. Inmiddels twee mooie "werken aan de muur". Service is top, zo ook de nette levering. Echt waar voor je geld. Veel keuze en diversiteit, een echte aanrader.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in januari 2022
Hieke
Nederland
4 / 5

Leuk om weg te geven
Alles was goed en vlot geregeld, nu nog wat uitzoeken, valt niet mee er is zoveel!! Dus nog geen foto.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in februari 2018
talih yurttakalin
Nederland
5 / 5

ze leveren goed werk af, leveren snel, erg betrouwbaar zeer positief

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in september 2017
Jeroen
Nederland
4.5 / 5

Goede service en mooie producten.
Goede service en mooie producten.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2022
Lilian en Ben
Nederland
5 / 5

Snelle reactie op mail. Wordt meegedacht. Eindresultaat geweldig

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in augustus 2017
Martijn
Nederland
5 / 5

Fantastisch!
Tijdens het uitpakken van het geleverde produkt bleek deze licht beschadigd te zijn. Werkaandemuur heeft dit keurig opgelost door een nieuw doek te verzenden. Het eerder geleverde doek mocht ik behouden/ weggeven.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2021
Corry
Nederland
5 / 5

Snelle reacties, goede materialen, mooie website.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2016
Petra
Nederland
4.5 / 5

De keuze is heel groot. Ze beloven wat ze doen: verzending, leverijd, prima verpakking!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2018
Harry
Nederland
5 / 5

goed en communicatie prima
makkelijk en goed ingelicht.. omschrijving etc.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2020
Jessica van Hoof
Nederland
5 / 5

Super service en mooi canvas!
Voor mijn man zijn verjaardag een canvas besteld. Kreeg na bestelling een mail dat de productie wat vertraagd kon zijn. Dit betekende dat het kado niet op tijd in huis zou zijn. Hierover mailcontact gehad en het kado werd op zijn verjaardag geleverd. Dat is nou eens hele goede service! En niet onbelangrijk: het canvas is erg mooi, nog mooier als verwacht. Kortom: super service en mooi canvas! Zeer zeker voor herhaling vatbaar om hier te bestellen.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in oktober 2020
Martijn
Nederland
5 / 5

Super goed advies, elke keer snelle reacties en uiteindelijk heel erg goed met ons meegedacht! Het werk hang nu, en pakt exact uit zoals van te voren bedacht! Super kwalitatief drukwerk! Thnx!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in februari 2019
gerry letteboer
Nederland
5 / 5

Heel goed
Heel goed mooi schilderij laten maken .op canvas .Heel mooi geworden ,ben er heel blij mee.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2020

Plus- en minpunten

  • Eenvoudig wisselbaar: Werk is te vervangen door enkel een los doek te kopen
  • Optionele akoestische functie
  • Modern en betaalbaar alternatief voor canvas
  • Zelfbouw pakket, je zet het zelf eenvoudig in elkaar. Bekijk de montage instructies.

Een modern alternatief voor canvas

Met een moderne en dunne lijst in de kleuren wit, zwart, goud of aluminium hang je een prachtig Werk aan de Muur. En de afmeting is geen beperking. ArtFrame bestel je tot 15 bij 3 meter groot.

Tijd voor iets nieuws in huis? Bestel een los verwisselbaar doek en in een handomdraai verander je van look. Duurzaam én betaalbaar.

Last van galm in huis of kantoor? Kies voor de optionele geluiddempende panelen en pak het akoestiek probleem goed aan.

Koop dit digital art kunstwerk Making Friends van Arjen Roos als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Eigen maat…
ArtFrame zet je eenvoudig zelf in elkaar. Bekijk de zelfmontage instructies.
Een wisseldoek span je op in je bestaande ArtFrame.
106,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden