Man wandelt over het strand van Zoutelande

Man wandelt over het strand van Zoutelande van MSP Photographics

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 74515

Man wandelt over het strand van Zoutelande van MSP Photographics

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Andere wensen?
gratis verzending!

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze iPhone, iPod en iPad app.

Download de Werk aan de Muur App

Omschrijving

Deze man wandelde over het strand van Zouteland, Zeeland (NL) langs de kustlijn. Op dit tijdstip was het eb en lag het strand er toegankelijk en mooi bij. Hier was het daglicht nog net zichtbaar door het wolkendek wat langzaam dicht trok. De zon prijkte door een gat in de bewolking en de manier waarop het licht door het wolkendek viel zorgde ervoor dat er een lichtharp ontstond, mooie zachte lichtstralen. Het donkere,steeds verder dicht trekkende wolkendek vormde samen met de zon die door de wolken scheen, de oranje lucht aan de horizon en de bijna zwarte zee met de wandelende man aan de vloedlijn een interessant beeld. Ook hier straalt de rust die op het strand hing uit, mooi om de hele zonsondergang cyclus gezien te hebben.

Over MSP Photographics

Inmiddels ben ik al weer ruim 18 jaar aan het fotograferen waarvan de laatste 10 jaar digitaal en heb inmiddels geruime ervaring in de fotografie. Ik fotografeer (sport) evenementen, landschappen, dierportretten, en macro natuur platen. Ook fotografeer ik in opdracht voor organisaties,bedrijven maar ook particulieren. De werken in mijn webshop zijn slechts enkele voorbeelden van het geen ik fotografeer, mijn archief is inmiddels zeer groot. Mochten er klanten zijn die een bepaald beeld zoeken maar deze niet in mijn webshop aan treffen dan kunnen ze me altijd via twitter of e-mail benaderen, dit e-mail staat ook in mijn twitter account vermeld !

Alle werken