Mandala - Dolfijn

van Shirley Hoekstra

- Werkcode: 451 403

Shirley Hoekstra over Mandala - Dolfijn

De dolfijn is een geliefd symbool voor bescherming, speelsheid, vrijheid en communicatie. In de Griekse mythologie droegen de dolfijnen de goden op hun rug. In de klassieke mythologie brachten de dolfijnen zielen naar het hiernamaals. De dolfijn is ook een symbool voor Christus, de Verlosser.
Mandala - Dolfijn vind je in de categorieën Bewustzijn, Christus de Verlosser, Digitale Kunst, Dolfijnen, Griekse mythologie, Hiernamaals, Mandala, Religie, Totemdier, Zeedieren, Zeezoogdier en halion chakra.
Shirley Hoekstra profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Shirley Hoekstra

Welkom! Creëren vanuit inspiratie en plezier is mijn passie. Heel jong was ik al aan het tekenen en dat is nooit meer gestopt. Ik kan niet niet-creëren. Ik zie, denk en vertaal in kleur en vorm. Ik gebruik graag veel kleur en werk van puur abstract tot figuratief of een mix daarvan. Elk werk is voor mij een verhaal. Het verhaal van bijvoorbeeld een mens, een droomreis, een gedachte, een beeld, een gevoel, een bedoeling, een betekenis of een herinnering. Ik nodig anderen uit om ook het verhaal in mijn werk te zien.

Alle werken van Shirley Hoekstra


Waarom je kiest voor Mandala - Dolfijn op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Mandala - Dolfijn van Shirley Hoekstra

Koop dit digital art werk Mandala - Dolfijn van Shirley Hoekstra als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 451 403
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
99,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.