Mandala - Egypte, Farao

van Shirley Hoekstra

- Werkcode: 451 396

Shirley Hoekstra over Mandala - Egypte, Farao

Dit werk is een impressie van de tijd van de Egyptische farao's. Het bevat de kleuren van de zon, het goud, de natuurtinten van zand, de vormen van de piramide, de zonnegod en de beeltenis van farao Akhenaten.
Mandala - Egypte, Farao vind je in de categorieën Amarna-kunst, Amenhotep III, Digitale Kunst, Egypte, Egyptische dynastie, Farao, Mandala, Nefertiti, Piramide (bouwwerk), Toetanchamon, Woestijn en Zonnegod.
Shirley Hoekstra profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Shirley Hoekstra

Welkom! Creëren vanuit inspiratie en plezier is mijn passie. Heel jong was ik al aan het tekenen en dat is nooit meer gestopt. Ik kan niet niet-creëren. Ik zie, denk en vertaal in kleur en vorm. Ik gebruik graag veel kleur en werk van puur abstract tot figuratief of een mix daarvan. Elk werk is voor mij een verhaal. Het verhaal van bijvoorbeeld een mens, een droomreis, een gedachte, een beeld, een gevoel, een bedoeling, een betekenis of een herinnering. Ik nodig anderen uit om ook het verhaal in mijn werk te zien.

Alle werken van Shirley Hoekstra


Waarom je kiest voor Mandala - Egypte, Farao als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Mandala - Egypte, Farao van Shirley Hoekstra

Koop dit digital art werk Mandala - Egypte, Farao van Shirley Hoekstra als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 451 396
Kies het materiaal Meer informatie
Art Frame (Print op doek)
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
112,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.