Mandala - Hart van goud

van Shirley Hoekstra

- Werkcode: 451 825

Shirley Hoekstra over Mandala - Hart van goud

Deze mandala is geïnspireerd op mensen met een hart van goud. Een prachtig symbool om deze deugd in mensen weer te geven. De zuiverheid van het goud en de liefde in het menselijk hart vinden elkaar in het gouden hart.
Mandala - Hart van goud vind je in de categorieën Bloemen & Planten, Cadeau, Digital Art, Goud, Hart, Liefde, Mandala, Paars, Pastel, Religie, Roze en Verjaardag.
Shirley Hoekstra profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Shirley Hoekstra

Welkom! Creëren vanuit inspiratie en plezier is mijn passie. Heel jong was ik al aan het tekenen en dat is nooit meer gestopt. Ik kan niet niet-creëren. Ik zie, denk en vertaal in kleur en vorm. Ik gebruik graag veel kleur en werk van puur abstract tot figuratief of een mix daarvan. Elk werk is voor mij een verhaal. Het verhaal van bijvoorbeeld een mens, een droomreis, een gedachte, een beeld, een gevoel, een bedoeling, een betekenis of een herinnering. Ik nodig anderen uit om ook het verhaal in mijn werk te zien.

Alle werken van Shirley Hoekstra


Waarom je kiest voor Mandala - Hart van goud op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Mandala - Hart van goud van Shirley Hoekstra

Koop dit digital art werk Mandala - Hart van goud van Shirley Hoekstra als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 451 825
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
94 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.