Mandala Mystery

Mandala Mystery van Claudia Maglio

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Mandala Mystery

van Claudia Maglio

Mandala Mystery van Claudia Maglio

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 328273
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
93 gratis verzending!

Omschrijving

Deze unieke en eigenzinnige mandala heb ik ooit in een studioruimte op een wand geschilderd. Alles is vanzelf ontstaan tijdens het schilderen. Je vindt er allerlei grappige details in, zoals een klein 'peace' teken, een zandloper, etc... Het is van origine een muurschildering van 2 bij 2 meter. Hij heeft een tweede leven gekregen in dit nieuwe werk. Het gebergte als een onderlaag en een wolken/mistlaag in een early dew/groene en paarse gloed, brengt het geheel wat meer tot leven.

Dit werk wordt aangeboden door Claudia Maglio

Claudia Maglio profielfotoIk ben 30 jaar en woon vlakbij Amsterdam. Naast mijn werk als Marketing Specialist vul ik mijn vrije uurtjes met tekenen en schilderen. Met een creatieve moeder en een oma als kunstenares ben ik met verf aan mijn vingers en een hoofd vol creatieve gedachtes opgegroeid. Ik experimenteer graag met fotografie, digitale kunst en dus teken-/schilderkunst. Met als droom ooit wat minder uurtjes te vullen met marketing en meer met kunst!

Alle werken