Mandala Mystery

van Claudia Maglio

- Werkcode: 328 273

Claudia Maglio over Mandala Mystery

Deze unieke en eigenzinnige mandala heb ik ooit in een studioruimte op een wand geschilderd. Alles is vanzelf ontstaan tijdens het schilderen. Je vindt er allerlei grappige details in, zoals een klein 'peace' teken, een zandloper, etc... Het is van origine een muurschildering van 2 bij 2 meter. Hij heeft een tweede leven gekregen in dit nieuwe werk. Het gebergte als een onderlaag en een wolken/mistlaag in een early dew/groene en paarse gloed, brengt het geheel wat meer tot leven.
Mandala Mystery vind je in de categorieën Bergen, Digitale Kunst, Fantasie, Geometrie, Groen, Mandala, Mist, Oog van Horus, Schilderijen, Vrede en early dew.
Claudia Maglio profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Claudia Maglio

Ik ben 30 jaar en woon vlakbij Amsterdam. Naast mijn werk als Marketing Specialist vul ik mijn vrije uurtjes met tekenen en schilderen. Met een creatieve moeder en een oma als kunstenares ben ik met verf aan mijn vingers en een hoofd vol creatieve gedachtes opgegroeid. Ik experimenteer graag met fotografie, digitale kunst en dus teken-/schilderkunst. Met als droom ooit wat minder uurtjes te vullen met marketing en meer met kunst!

Alle werken van Claudia Maglio


Waarom je kiest voor Mandala Mystery als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Mandala Mystery van Claudia Maglio

Koop dit digital art werk Mandala Mystery van Claudia Maglio als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 328 273
Kies het materiaal Meer informatie
Art Frame
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
134,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden