Mandala met vlinders

Mandala met vlinders van Lida Bruinen

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Mandala met vlinders van Lida Bruinen

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 62952
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
91 gratis verzending!

Omschrijving

Mandala is een woord uit het Sanskriet en betekent cirkel. Symbolisch wordt hier de oneindigheid van het leven mee bedoeld. De essentie van de mandala is dat alles bestaat uit energie waaruit zich via bepaalde natuurwetten leven, energie, en groei ontwikkeld. Al deze energie heeft zijn eigen begrenzing, dat wordt binnen de cirkel weergegeven. Elk einde is een nieuw begin, zo gaat het altijd verder. Het middelpunt van de cirkel geeft het volmaakte goddelijke weer. In deze mandala met liefdevolle harten, breekt de vlinder uit de begrenzing, op weg naar nieuwe mogelijkheden. Het leven van de rups eindigt, maar nieuw leven begint in de vorm van een vlinder.
Deze tekening is gemaakt met kleurpotlood, aquarelverf, passer en meetlat op papier. Niet op de computer! Origineel van 50x50 cm nog te koop via lidabruinen.exto.nl

Dit werk wordt aangeboden door Lida Bruinen

Lida Bruinen profielfotoMijn naam is Lida Bruinen, ik ben geboren in 1962.Na jaren van mandalatekenen met kleurpotlood was ik toe aan intensere materialen. In het verleden heb ik met aquarelverf gewerkt, maar ik kies nu voornamelijk voor schilderen met acrylverf, vaak in combinatie met collage. Wel heeft een deel van mijn werk nog de spirituele inslag die kenmerkend is voor de mandala. Ik heb diverse schildercursussen gevolgd, maar ben het liefst alleen aan het werk. Prikkels uit de omgeving of eigen emoties en gedachten vormen mijn inspiratiebron. Dat waar ik op dat moment mee bezig ben, moet er via een creatieve uitlaatklep uit. Een verbindende factor is het kleurgebruik. Ik houd van felle, sprekende kleuren. Herkenbaar zijn thema's zoals een reis naar Australië, of "jezelf laten zien".Mijn drang om me creatief te uiten resulteert in een diversiteit aan werk, waar eigenlijk geen etiketje op te plakken valt. Ik wens de bezoeker van deze site veel kijkplezier.

Alle werken