Manden in Verlaten Mijn.

van Roman Robroek

- Werkcode: 282 264

Roman Robroek over Manden in Verlaten Mijn.

Dit is een foto van een opbergsysteem in een verlaten mijn in Duitsland. De manden werden gebruikt door mijnwerkers om hun persoonlijke bezittingen in op te slaan alvorens ze aan het werk gingen. De manden werden omhoog getakeld en vastgesteld - de sleutel werd meegenomen door de mijnwerker.
Manden in Verlaten Mijn. vind je in de categorieën Bagagekluis, Duitsland, Fotografie, Mijn (delfstoffen), Mijnwerker, Opbergen, Schakelketting, Stilleven, Urban / Street, Verlaten plekken en Vestingwerk.
Roman Robroek profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Roman Robroek

Roman Robroek is een fotograaf die verlaten gebouwen over de hele wereld fotografeert. Hij is in het bijzonder gericht op het maken van verbluffende foto's van verlaten locaties, rijk aan verwondering, mysterie en onbeantwoorde vragen.

Alle werken van Roman Robroek


Meer weten over Roman Robroek?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Manden in Verlaten Mijn. als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Manden in Verlaten Mijn. van Roman Robroek

Koop de foto Manden in Verlaten Mijn. van Roman Robroek op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 282 264
Kies het materiaal Meer informatie
Art Frame
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
119,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden