Mango nipple

Mango nipple van Remke Spijkers

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Mango nipple van Remke Spijkers

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 413816
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
102 gratis verzending!

Omschrijving

Een groene mango vanaf de zijkant gefotografeerd. De fantasievolle kijker ziet hier wellicht een borst met tepel in. Macrofoto. Stijlvolle, subtiele erotiek.

Dit werk wordt aangeboden door Remke Spijkers

Remke Spijkers profielfotoWelkom. Leuk dat je mijn werk bekijkt.
Bij Werk aan de Muur is een deel van mijn collectie te zien en te koop.
Voor ander werk, zoals het werk dat in musea is geëxposeerd, zie https://www.remkespijkers.com.

Natuur is mijn grootste inspiratiebron. In de natuur kom ik tot rust, ervaar ik ruimte en krijg ik inspiratie. Dit gevoel hoop ik via mijn werken ook aan anderen te kunnen geven.

De foto's worden niet ‘gephotoshopt’. Ik laat zien wat in dat moment aanwezig was. Soms was het er al; soms heb ik er uren of dagen op moeten wachten. Wat je ziet komt zo, in één opname, uit de camera – op een basale afwerking van ‘doordrukken’ (delen donkerder maken) en ‘tegenhouden’ (delen lichter maken) na. Dat vind ik het mooie van fotografie: het wachten op het juiste moment, wanneer alles samenvalt. Schoonheid is overal. Met genoeg rust en aandacht kun je ervoor open staan en het zien.

Exposities:
Gemeentemuseum Den Haag (2014 en 2015)
Museum De Fundatie, Zwolle (2017)

OPDRACHTWERK

Naast mijn autonome werk verzorg ik (sociaal-culturele en zakelijke) reportages en portretten in opdracht. Zo heb ik 2 keer een reportage rondom Prinses Beatrix verzorgd. Ook geef ik graag fotografieworkshops.

Mijn specialisme is discreet observerend te werk gaan, vaak onder gevoelige omstandigheden, werken met natuurlijk aanwezig licht en precies die momenten vastleggen waarin iets extra’s gebeurt. Ik registreer niet, maar vertel een verhaal.

Alle werken