Manhattan NYC - De ondergaande zon

van Melanie Viola

- Werkcode: 93 893

Melanie Viola over Manhattan NYC - De ondergaande zon

Het zuidelijke deel van New York City met de Brooklyn Bridge op de voorgrond Skyline. De lichten van de stad weerspiegeld in de East River. Avond scène met de ondergaande zon.
Manhattan NYC - De ondergaande zon vind je in de categorieën Architectuur, Aussicht, Avond, Baai, Blauw, Blauwe uur, Brooklyn Bridge, Bruggen, Central business district, Contemporary, Digital edition, Digitale Kunst, Donker, Dynamisch effect, Fotografie, Hemelgewelf, Horizon (lijn), Idylle, Kunst, Kust, Landen & Reizen, Long exposure photography, Manhattan, Nachtfotografie, New York, Noord Amerika, Nu (letter), Panoramafotografie, Rood, Roze, Skyline, Sonnenstrahlen, Spiegelung, Stedelijke landschappen, Steden, Toeristische attractie, Urban / Street, Vignet, Water, Wereldstad, Wolkenkrabbers, Zon, Zonsondergang, ausblick en beleuchtet.
Melanie Viola profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Melanie Viola

De werken van de Berlijnse kunstenaar zijn geïnspireerd door de laatste trends en reizen en creatieve experimenten. Er zijn series van vele bekende plaatsen in de wereld, die taferelen en bezienswaardigheden tonen die typisch zijn voor het land. Schilderachtige passages, verfijnde kleuraccenten en grafische nuances vinden in de werken een unieke combinatie. Maar unieke en boeiende kiekjes worden ook gemaakt in klassiek zwart-wit en in minimalistische taferelen. Er zijn ook talrijke typografieën, abstracte ontwerpen en werken in gemengde techniek te ontdekken. Door kunst te creëren die ze zelf aan de muur zou willen zien, heeft ze een visionaire integriteit behouden die kunstliefhebbers wereldwijd aanspreekt.

Alle werken van Melanie Viola


Waarom je kiest voor Manhattan NYC - De ondergaande zon als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

Manhattan NYC - De ondergaande zon van Melanie Viola

Koop dit digital art werk Manhattan NYC - De ondergaande zon van Melanie Viola als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 93 893
Kies het materiaal Meer informatie
Art Frame
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
129,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden