Manhattan NYC

Manhattan NYC van PictureWork - Digital artist

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

Manhattan NYC

van PictureWork - Digital artist

Manhattan NYC van PictureWork - Digital artist

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 452951
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
113 gratis verzending!

Omschrijving

Manhattan NYC

Manhattan New York City

Dit kunstwerk laat een collage zien van de stad New York en met name het bestaan in het stadsdeel Manhattan. Ik heb geprobeerd de drukte van de stad weer te geven maar ook dat je als individu erg eenzaam kunt zijn in een grote stad ondanks de grote drukte van de mensenmassa. Een stad als New York geeft je het overweldigende gevoel van vrijheid (freedom) maar tegelijk ben je erg gebonden aan de stad omdat een individu niet snel geneigd is om zijn of haar geluk elders te beproeven. Immers in de stad is alles voorhanden.
Deze collage bestaat uit acht lagen met afbeeldingen en teksten.

Dit werk wordt aangeboden door PictureWork - Digital artist

PictureWork - Digital artist profielfotoOver mijzelf

In mijn jongere jaren hield ik mij al bezig met tekenen. Later, door mijn werk als grafisch vormgever, heb ik mijn oude passie weer opgepakt en ben ik mij voornamelijk gaan focussen op de vormgeving. Hobbymatig houdt ik mij vooral bezig met het bewerken van digitaal beeldmateriaal. Mijn werk kenmerkt zich door middel van een grunge stijl waarin ik telkens tracht te zoeken naar een evenwichtige compositie, waarbij ik kleurgebruik als basis neem voor mijn kunstwerken en waarin originaliteit een grote rol spelen. Mijn creatieve capaciteiten komen voort uit een ruime ervaring op het gebied van grafische vormgeving en een tekentalent wat ik overgehouden heb aan mijn jeugd. : - )

Beeldbewerking
In het tegenwoordige digitale tijdperk is er veel mogelijk op het gebied van beeldbewerking. Ikzelf ben voortdurend op zoek naar de mogelijkheden om mijn grenzen te verleggen met het bewerken van foto's. Niet voor iedereen is het resultaat altijd even mooi maar voor mij en hopelijk veel anderen wel en het geeft mij veel voldoening.

Een foto of kunstwerk van mij is altijd uniek.

Contact: tinuspol@outlook.com

Creativity is just connecting things.(Steve Jobs)

Fotografie en Beeldbewerking: Tinus Pol

Alle werken