Manhattan @ the Maas - Rotterdam Skyline (3)

Manhattan @ the Maas - Rotterdam Skyline (3) van Tux Photography

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 131015

Manhattan @ the Maas - Rotterdam Skyline (3) van Tux Photography

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Andere wensen?
gratis verzending!

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Omschrijving

Deze foto van de Skyline van Rotterdam is gemaakt op een avond in december 2014. De foto is gemaakt vanuit een woontoren op de Wilhelminapier.
Het uitzicht vanuit deze woontoren heeft veel indruk op mij gemaakt. Ik hoop met deze foto(serie) dit gevoel met andere mensen te kunnen delen.
Op de foto zijn onder andere de Erasmusbrug en het gebouw de Rotterdam te zien.
De foto is gemaakt met behulp van een statief en afstandsbediening. De gehanteerde sluitertijd is 30 seconden en het diafragma f11.

Over Tux Photography

Leuk dat u mijn shop bezoekt! Fotograferen is een van mijn grootste passies. De mooie dingen die ik zie, leg ik graag vast. En dát wil ik graag delen met anderen. Naast de foto's in deze shop heb ik op https://tuxphotography.com een groot aantal andere foto's staan. Mocht daar een foto tussen zitten waar u interesse in heeft, stuur dan gerust een e-mail naar info @ tuxphotography .com (zonder spaties). Kijk ook eens in mijn andere shop: https://shop.tuxphotography.com/ :-)

Alle werken