Manhattan with Queensboro bridge

Manhattan with Queensboro bridge van Susan Hol

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

  • Manhattan with Queensboro bridge van Susan Hol thumbnail
  • Canvas thumbnail
  • Canvas alternatief thumbnail
  • Canvas alternatief thumbnail
  • Canvas video thumbnail
Werkcode: 143566

Manhattan with Queensboro bridge van Susan Hol

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
135 gratis verzending!
Manhattan with Queensboro bridge van Susan Hol

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

Als je logeert aan de overkant van Manhattan, moet je nogal eens de Queensboro bridge, New York City, over. Een genoegen, een bijzondere ervaring, een wereldbeleving. En oh, oh, wat veel foto's kun je dan maken en zijn er al gemaakt. Maar ik houd niet van duizend in een dozijn, bij wijze van spreken dan, dus heb ik voor een andere aanpak gekozen en mijn foto omgezet in een tekenstijl. Zelf vind ik hem heel fijn zo.

Over Susan Hol

Susan Hol profielfotoLaatste EXPO's 8 april-1 juli 2018, in Berlicum (NL); Augustus 17-19, 2018, in Chaugey (France). Als 15-jarige ontdekte ik hoe fantastisch fotografie is. Sindsdien (1974) ben ik er niet meer mee gestopt. Maar tekenen deed ik altijd al graag en dat ben ik blijven doen met diverse materialen (bijv. houtskool, grafiet, conté, krijt, inkt). Daarnaast heb ik geschilderd en geaquarelleerd met professionals. Leren kijken, de basis voor een goede tekening (of schilderij of aquarel) is ook zeer bruikbaar bij het maken van mijn digitale beelden.
Mijn beeldend werk kreeg een andere dimensie tijdens mijn drama-opleiding (hbo creatieve therapie drama), met theatertraining, decorbouw, kostumeren, schminken, dialogen schrijven, performances maken, met allerlei beeldende materialen werken.
Kunst, en alles wat erbij komt kijken, kreeg nog meer diepte tijdens mijn opleiding tot filosoof in de analytische esthetica (universiteit utrecht). Ik ben filosoof in hart en nieren en kon het niet laten die studie te doen. Ik heb er heel hard voor gewerkt, enorm van genoten en het bracht me nóg dichterbij allerlei kunstvormen.

Alle werken