Marco Reus

van hou2use

- Werkcode: 893 749

hou2use over Marco Reus

Uniek handgemaakt portret van Marco Reus op afgedankt hout

Marco Reus (Dortmund, 31 mei 1989) is een Duits voetballer die doorgaans als centraal aanvallende middenvelder speelt. Hij verruilde Borussia Mönchengladbach in 2012 voor Borussia Dortmund, waar hij in maart 2018 zijn contract verlengde tot medio 2023. Reus debuteerde in 2011 in het Duits voetbalelftal.
hou2use profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door hou2use

Unieke, betaalbare, gepersonaliseerde en duurzame kunst, portretten en cadeaus handgemaakt met verfresten op oud, gebruikt of afgedankt afvalhout.

Wij zijn Gerhard van Dijkhuizen en Colet Scheper. Samen hebben wij het concept hou2use bedacht. Op basis van een foto bedenken, ontwerpen en maken wij unieke, persoonlijke, betaalbare en bovenal duurzame kunst op hout. Wij hechten sterk aan duurzaamheid en daarom maken wij het liefst portretten van mensen of (huis)dieren met verfresten op gebruikt of afgedankt afvalhout.

Wij houden het meest van kunst in opdracht. Wij bedenken en maken dan samen met u en speciaal voor u een op maat gemaakt kunstwerk of portret op afvalhout.

Dankzij onze bijzondere samenwerking met Werk aan de Muur kunt u ons unieke werk ook op vrijwel ieder formaat en op vrijwel alle materialen reproduceren!

Alle werken van hou2use


Waarom je kiest voor Marco Reus op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Marco Reus van hou2use

Koop de illustratie Marco Reus van hou2use op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 893 749
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
86,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.