Mariah Carey Schilderij

Mariah Carey Schilderij van Paul Meijering

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Mariah Carey Schilderij van Paul Meijering

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 270945
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
120 gratis verzending!

Omschrijving

Realistisch portret op paneel van de Amerikaanse zangeres, actrice en superster Mariah Carey, geschilderd door de kunstenaar Paul Meijering - het originele schilderij is 90 x 90 cm en beschikbaar voor de verkoop

Mariah Carey (Huntington, New York, 27 maart 1969 of 1970[1]) is een Amerikaanse pop-/R&B-zangeres, producer en actrice. Ze debuteerde in 1990 en zag haar eerste vijf singles naar nr. 1 in de Amerikaanse top 100 gaan. Na haar huwelijk met haar manager, Tommy Mottola, groeide haar succes en werd Carey de succesvolste artieste van haar label.
In 1997 scheidde Carey van Mottola en bracht meer R&B-elementen in haar muziek. Na een korte periode van succes daalde haar populariteit tot ongekende diepten in 2001. In dit jaar verliet Carey haar label Columbia Records voor Virgin, maar werd door Virgin ontslagen. Ondertussen bracht ze de semi-autobiografische film Glitter uit, waarin ze zelf een hoofdrol speelde - de film werd door critici gelaakt als een van de slechtste films aller tijden en was een factor in Careys emotionele en fysieke teloorgang, waar in de media veel over geschreven werd. In 2002 sloot Carey een contract met Island Records en keerde terug naar de top van de muziekwereld met het album The Emancipation of Mimi in 2005. Opnieuw bestormde 'Mimi' de hitlijsten.
Mariah Carey heeft wereldwijd zo'n 200 miljoen albums en 75 miljoen singles en video's/dvd's/blu-rays verkocht, waarmee ze een van de bestverkopende artiesten aller tijden is. Bij de World

Over Paul Meijering

Paul Meijering profielfotoDe stijl die Paul Meijering voor zijn schilderijen hanteert is (bijna fotografisch) realistisch. Zijn werken zijn dan ook gebaseerd op foto's. De kunstenaar streeft er naar om een treffende gelijkenis te creëren met de (in vele gevallen beroemde) geportretteerde. Uiteraard werkt Paul Meijering eveneens in opdracht en kunt u elk gewenst persoon, huisdier, auto of wat u dierbaar is laten vastleggen in een schilderij.

Alle werken