Facebook pixel
Marilyn Monroe

Marilyn Monroe van Josephine Duson

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 260925

Marilyn Monroe van Josephine Duson

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Maatwerk?
gratis verzending!
Marilyn Monroe van Josephine Duson

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

Een grafisch freestyle portret van Marilyn Monroe. Een icon uit de jaren 50, actrice en zangeres.
Het werk is uitgevoerd in geometrische figuren, abstract en in de kleuren paars, rood, grijs, beige en schakeringen daarvan.

Over Josephine Duson

Josephine Duson profielfotoDe omschrijving van gepassioneerd beeldmaker is zeker van toepassing. Altijd op zoek naar nieuwe manieren en technieken om mijn werk persoonlijk en herkenbaar te maken, zonder daarbij op te gaan in de massa is mijn streven. Dit gegeven resulteert in een grote diversiteit in mijn werk, schilderachtig tot abstract, surreal en expressionistisch. In kleur en in zwart-wit.In al deze stromingen gaat het met name om portretten van vrouwen, bekend en onbekend. Hedendaags en 1920's.Mijn kunst is onlosmakelijk verbonden met muziek, hetgeen zich vertaald naar dans in het algemeen en ballet in het bijzonder.Als jullie net zoveel plezier beleven aan mijn kunst als ik bij het componeren ervan, word ik daar blij van. Dat is waar het uiteindelijk om gaat.Josephine Duson

Alle werken